Gumus dukkani online gumus ve taki satis sitesi gumus yuzuk kolye alyans bileklik kupe set rozet kol dugmesi zincir saat vb gumus taki urunlerinin en ucuz adresi. En sik isimli kolyeler ile taclandirdigimiz bu ozel koleksiyonumuz icerisinde 925 ayar gumus isimli kolye modelleri de mevcut.

Altin Cerceveli Kolye Modellerimiz

Detayli bilgi icin uretim surecini anlatan takinizin hikayesi sayfasini inceleyebilirsiniz.


Gumus kolye yaptirma. Isim kolye secenekleri arasinda kisiye ozel hazirlanabilen alternatif modeller de bulunuyor. Bu sayede isimli kolye modelleri arasindan secim yaparken zevklerinizden de odun vermemis olacaksiniz. Trend bayan gumus kolye modelleri en uygun fiyatlarda bulabileceginiz 100 musteri memnuniyetine sahip online taki alisveris platformudur.

Kolay iade degisim. Isimli kolye modelleri arasinda altin gumus ve deri tasarimlar one cikiyor. Tum urunlerde kargo ucretsiz.

Kisiye ozel tasarimlar fark yaratan unutulmaz taki modellerinin basinda geliyor. Vade farksiz 3 taksit firsati. 0532 491 03 31.

Yuzuk kupe ve bileklik satisi yapilmaktadir. Isimli nazar gumus madalyon kolye. Genellikle farkli model taki modellerine yer verilen magazamizda.

Hem gosterisli modelleri hem de sadeligi ile dikkat ceken tasarimlari bir arada sunduk. En cok satan bayan kolye modelleri kategorimize goz atabilir detayli bilgiyi destek. Ayni gun ucretsiz kargo ve kapida odeme firsati.

5738 vergi dahil 6750. Geleneksel gumusten farkli olarak modern tasarimlariyla taki ve aksesuar alaninda oncu kabul edilen so chic birbirinden farkli koleksiyonlarini tuketicilerin begenisine sunmaktadir. Nazar boncugunu en zarif haliyle boyunlarla bulusturan nazar boncuklu kolye modelleri her yas grubundan talep goruyor.

Kar tanesi isimli kolye gumus. Detayli bilgi icin uretim surecini anlatan takinizin hikayesi sayfasini inceleyebilirsiniz. Iki isimli sonsuzluk gumus kolye psn191 kolye boyutu 38mm 13mm dilediginiz iki ismi sag ve sol koselere yazdirabilir orta bolume tarih yada not yazilabilir 15.

Kisiye ozel gumus taki tasarim modellerini en uygun fiyat secenekleri ile sitemizden online siparis verebilirsiniz.

Gumus Tiffany Co Kolye 19 Indirimli 890 Tl Modacruz

Gumus Anahtarlik Yaptirma

14 Ayar Altin Kalp Harf Y Kolye Nusrettaki

2020 Inci Kolye Kupe Bijuteri Tasli Set Modelleri Fiyatlari

Ozel Kolye Yaptirma Altin Sepeti

Pin By Gumus Dukkani On Gumus Kolye Kolyeler Gumus Hediye Kutulari

Isme Ozel Rose Kaplama Sol Anahtarli Gumus Oval Plaka Kolye