Yapilisi zor gibi gorunsede aslinda cok kolaydir. 110 kum boncugu naylon ip kum boncugu ignesi ve gozluk ipi aparati yapmak isteyenlere.

Lss004 Nazarlik Bileklik Kolye Kupe Gumus Set

17cm 4cm kolye 45 cm zincir 25.


Gumuth kolye bileklik. 110 kum boncugu. Insanlarin vucutlarini ve elbiselerini suslemeleri cok eski devirlere kadar dayanmaktadir. Atasay altin bileklik urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

Birbirinden sik modellerle guvenilir alisverisin adresi gulaylar. Koruyucu isimli kolyem ayetel kursi 5999 vergi dahil 7999. Gozluk ipi kolye bileklik yapabileceginiz yapilisi kolay bir model yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin.

Videolari indirerek kendi sayfanizda paylasmak yasaktir. 110 kum boncugu 6 mm kristal boncuk naylon ip. Bileklik yapmak isteyen herkesin rahatlikla yapabilecegi yapilisi kolay ve oldukca sik kristal boncuklu bileklik modeli.

Altin kolye bileklik kupe yuzuk ve gumus kolye bileklik kupe yuzuk modelleri tasarlayan tasarlayan glorria pirlanta tektas yuzuk modelleri ile de sizlere en uygun fiyatlari sunuyor. Ister gozluk ipi ister bileklik isterseniz kolye olarak yapabileceginiz bir model malzemeleri. Gumus kolye alyans ve bileklik geleneksel ve modern kultur icinde susleme sanatlari ve el sanatlarinin onemli bir yeri vardir.

Yapilisi oldukca basit olan bu modelden bir cok sey yapabilirsiniz gozluk ipi kolye bileklik hatta kupe bile yapabilirsiniz yapmak isteyenlere simdiden ko. Koruyucu isimli kolyem ayetel kursi 925 ayar gumusten uretilmis olup altin kaplama yapilmaktadir. Videonun basligindada belirtigim gibi bu modelden kolye bileklik hatta kupe bile yapabilirsiniz malzemeleri.

Cesitleri cok fazla olan suslemeler arasinda takilar da yer almaktadir. Sonsuzluk ask isimli gumus bileklik ve kolye setibileklik toplam uzunluk. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda.

Kral Zinciri Gumus Bileklik Ve Kolye Takimi Erergumus Com

Gumus Bileklik Kolye Gittigidiyor

Yildiz Modelli Gumus Bayan Kolye Ve Bileklik

Kar Tanesi Tasli Gumus Kolye Ve Bileklik Set 5 Renk Wss11 N11 Com

Gumus Sans Kolye Bileklik Set Zarif Ortasi Nazar Kar Tanesi

Sumer Telkari Set Sira Tasli Rose Gumus Kolye Bileklik Seti 2061

G Harfi Gumus Kolye