Bu kolyeler zinciriyle birlesik satilabilir ya da zincirle kolye ucu ayri ayri satin alinabilir. Bultenimize uye olun.

Satilik Otantik Kati Sari Altin Zincir Kolye Kablo Zincir Kolye

Tarzin ister minimal ister zamansiz olsun en yeni trendleri takip etmeyi seviyorsan koleksiyonumuzda tum kiyafetlerine eslik edecek kupe kolye bilezik yuzuk ve hatta sac aksesuarlari bulabileceksin.


Ince altin zincir kolye. Taki malzemeleri taki tasarim malzemeleri. Welch kadin celik kolyeleri alerji yapmamasi kararmamasi paslanmamasi gibi ozelliklerinden dolayi gunumuzde kadinlarin en cok tercih ettikleri taki. Tum indirim ve firsatlardan ilk sizin haberiniz olsun.

Welch kadin celik kolye paslanma kararma ve renk solma gibi olumsuzluklari teskil etmeyecek sekilde 316l saf celikten uretilmistirurunlerin her biri gorsel acidan son derece kaliteli ve iddiali tasarimlara sahiptir. Altin ve gumus taki koleksiyonlari. Altin tam tur yuzuk tasarimlari altinbasin essiz dokunusu ile bir zarafet abidesine donustu.

Taki denince akla ilk gelen modellerden kupeler en klasik takilardan. Degerli tas boncuk ve diger mucevherat cesitleri ile yapilan vucuda veya elbiselere takilan sus esyalarina taki denirtaki tasarimi da bu tarz degerli tas ve boncuklari taki malzemeleri ile isleyerek taki uretme isidir. Askin sadakatin ve bagliligin simgesi olan tam tur yuzukler altinin ihtisami ile bulustugunda bambaska bir guzellige burunuyor.

Gumus kolye hem sik gorunen hem de ekonomik seviyelerde kolye arayanlar icin ideal bir alternatifgumus kolye modelleri klasik spor fantezi tipte kordonlu parlak mat mineli veya kalemli olabiliyor. Toprak grubu burclarinin en dengelisi guclusu ve guveniliri dik durusuyla kalplere taht kuran boga burcu rafine zevklerin insani oldugu icin ona hediye almak da bir o kadar ince dusunce gerektirir. Ustelik 200 tl ve uzeri siparislerde kargo bedava.

En eski el sanatlarindan biri olan taki tasarimi duygusal onemi ya da sembolik anlami. Altin kupeler gunluk hayatta en sik tercih edilen modellerden biridir. Altin alisverislerinizde 8 taksit imkani en ucuz fiyatlarla hesaba altin transferi ceyrek altin kulce altin bilezik modelleri.

Cift Zincir Renkli Altin Kolye

Indirim Italya Yapilan 925 Ayar Gumus Ve Sari Altin Renk Ince Ince

Ince Altin Zincir Kolye Ve Bilezik Seti Cin Inci Kolye Buy Cin

Moda Ince Altin Zincir Kolye Tasarimlari Cift Katmanli Puskul

Altin Ince Zincir Kolye Yargici

50 Cm Altin Ince Balik Sirti Zincir Kly3295 Myra Gold

22 Ayar Altin Ejderha Modeli Jessica Zincir Kolye Nusrettaki