Kalemler jules vernesin 100. Kisisel kullanilabilecegi gibi hediyelik olarak da satin alabileceginiz kalem cesitleri bulunur.

Tukenmez Kalem Ince Uclu Kaliteli Kalam 07 Mm 3 Adet

Cogunlukla 2b formatina sahip olan uclar golgeleme ya da tarama amaciyla kullanilabilir.


Kaliteli uclu kalemler. Stoktakileri goster faber. Kaliteli versatil uclu kalemler uygun fiyat ve en iyi markalarla avansasta. Ince uclu kalemler en cok japonya kore ve abdde uretilir.

E motion rhombus tukenmez kalem. Kalemde kullanilan malzemeler 18 ayar beyaz ya da tercihe gore sari altin oniks kristal kaya hematit ve bitkisel recinedir. Magazalarinda ogrenci ve velilerin beklentilerini en iyi sekilde karsilamayi.

Uclu kalemler toplam 135 urun goruntuleniyor. Omas tarafindan uretilen gaia luks dolma ve rulo top kalemler alisilmisin aksine oyulmus bir tasarima sahiptir. Dunyaca unlu degerli ve kaliteli markalara ait urunleri bulabileceginiz turkiyenin en buyuk kalem magazasi.

Farkli uc olculeri ve kaliteli murekkep ozelligine sahip olan urunler dunyanin her yerine ulastirilir. Binlerce kitap teknoloji urunu hediye muzik film ve daha fazlasi indirim kampanyalariyla kultur sanat ve eglence dunyasi drda. Ince uclu kalem cesitleri murekkepli kalem ve kursun kalem seceneklerinden olusur.

Bu sayfada uclu kalemler tukenmez kalemler jel kalemler fosforlu kalemler kursun kalemler bulabilirsiniz. Nezih magazalari kirtasiye konusundaki uzmanligi sundugu kaliteli markalar ve urun cesitleri sayesinde okul alisverisinin en keyifli vazgecilmez adresleridir. E motion rhombus roller kalem.

Ideal kalem design grip design siyah kursun kalem. Kuru uclu kalemler 5b formata sahiptir. Acik tonda ve hafif goruntu elde etmek icin ise kuru uclu kalemleri secebilirsiniz.

Yagli uclu versatil kalemler ile kalin ve koyu goruntu elde edebilirsiniz. Aradiginiz en suslu sirin kullanisli kaliteli ve hediyelik kalemler muslimwalkda. Uygun kalem fiyatlari ve kaliteli servis ile hizmetinizdeyiz.

Hemen tikla bedava kargo ve 1 is gununde teslimat avantajiyla satin al. Olum yildonumu anisina uretilmistir.

Pentel Smash Mekanik Kalem

Kursun Kalem Fiyatlari Versatil Kalem Cesitleri Burada Tikla

Test Cozmek Icin En Iyi 7 Mekanik Kursunkalem Listelist Com

Faber Castell Tk Fine Vario Luks 0 5 Mm Versatil Kalem Fiyatlari

Taksun Versatil Kalem 0 7 Mm 6 Renk Secenegi Akbir A S

Kirtasiye Bicworld

Versatil Kalem N11 Com