Altin ne kadar saflasirsa o kadar yumusar ve bu kolye olarak kullaniminda daha az dayanikli olacagi anlamina gelir. Kendinize en uygun yarim altin kolye modelini secerek sade fakat sik bir gorunum elde edebilirsiniz.

Ziynet Kolye Altin Kaplama Ot114

Tugrali cerceveli altin kolyeler osmanlida her padisahin kendisine ozel ayri bir tugrasi bulunmaktaydi.


Kenari cerceveli altin kolye. 8 ayar tugrali kolye ucu osmanli tugrasi kolye 22 ayar daha onlarca tugrali kolye seti ve gelin ko tugrali kolye urunleri. Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

Altin kolye hakkinda bilmemiz gerekenler oncelikle kolyelerin genel yapisidir. Altin kolye altin kolye modelleri ozellikle son yillarda bayanlarin en cok tercih ettigi takilardan biri olmustur. Altin cerceveli kolye modelleri ve fiyatlari kullanilan ozel iscilige degerli taslara altin gramajina altin ayarina ve modelin toplam agirligina gore degiskenlik gostermektedir.

Yeni trend cerceve kolyeler en uygun fiyatlarla bilezikci. Altin kolye satin almadan once cevaplamaniz gereken en onemli sorulardan biri kolyenin saf altin mi yoksa da sadece altin kaplama mi oldugu sorusudur. Gunumuzun populer simgeleri ile muhtesem tasarimlar haline gelen 2019 ve 2020 altin kolye modelleri altin plaza sitemizde sergilenmektedir.

Sultan tugralari resmi yazismalarda ve o sultanin yaptirdigi eserlerde kullanilmaktaydi. Belirli uzunlukta altin zincirli veya derili kolye olarak da bilinir. Dilerseniz ustunde isleme olmadan satin alabilir ya da detaylari bulunan altin modelini tercih edebilirsiniz.

Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Osmanli tugrali 8 ayar 14 ayar ve 22 ayar modelleri fiyatlari sizlerle. Altinlarin cerceve kismi da her zevke ve tarza hitap edebilecek niteliktedir.

Yarim altin kolye fiyatlari urunun zincirine ve altin oranina gore degisiklik gosteriyor. En yeni 2019 ve 2020 model tugra kolyeler cok cazip odeme secenekleri sizlerle. Mucevher kombini yaparken dikkat edilmesi gereken seyler kiyafet veya kombin yapabileceginiz diger mucevher aksesuarlarinizin uyumlulugu olmaktadir.

Kenarlari Orgulu Damla Desenli Tugrali Kolye Ceyrek Boy

Altin Cerceveli Kolye Modellerimiz

Altin Cerceve Bileklik Modelleri

Dogal Geode Tas Dilim Druzy Kolye Kolye 24 K Altin Renk Kenar

Kenarlari Tasli 14 Ayar Altin Plaka Kolyeler

Satin Al Retro Metal Cerceveli Cerceveli Kenar Ayna Cercevesi 3447

By Beycan Cerceveli Akik Tasi Gumus Kolye Ucu By 2964 Bybeycan