Bilekliklerin goz yormayacak sekilde tasarlanmasi zarafetinizi ust siralara tasir. Farkli tarzlara ait olabilecek sekilde tasarlanan altin bileklik modellerini klasik spor ve alternatif giyim tarzlari ile birlikte basarili bir sekilde kombinleyebilirsiniz.

Altinbas 22 Ayar Bilezik Youtube

Goz kamastirici ve ozgun tasarimlar ile hayata gecirilen isimli bileklik modelleri ile stilinizi konusturmaya hazir olun.


Altinbas bileklik modelleri. Spor klasik ve fantezi grubunda pek cok model secenegi bulunan altinbas bileklik modelleri ile tarzinizi konusturabilirsiniz. Geleneksel tarzda altin bileklik sevenler icin daha sade ve otantik motiflerin yer aldigi modeller de koleksiyonda zevkinize sunuluyor. Altinbas dunyasinda sizleri bekleyen altin bileklik modelleri zamansiz tasarimlari ile gunun her aninda kullanabileceginiz bileklik modelleridir.

Altinbas altin bileklik modelleri renkli neseli ve eglenceli tasarimlari ile icindeki cocugu ozgur birakmak isteyen kadinlar icin ozel olarak tasarlaniyor. En ilgi cekici altinbas tasarimlari arasinda bulunan isimli bileklik modellerini kendiniz ya da sevdikleriniz icin sizler de tercih edebilirsiniz. Altinbas bileklik modellerini kaliteli ve essiz tasarimlari sayesinde uzun sure kullanma olanaginiz vardir.

Altinbas markali urunlerde her zevke hitap eden altin bileklik modelleri yer aliyor. Altinbas sizlere sundugu kolye modelleri ile zarifliginizi ve sikliginizi daimi kilmaniza yardimci oluyor. Altin pirlanti safir ve zumrut gibi modeller basta olmak uzere pek cok farkli tarzda modeller ile ilgi odagi olan koleksiyon tasarimlari ile yenilikci bir dokunusta bulunuyor.

Unutulmaz anlari yeni baslangiclari hep hatirlamanin ve o guzel anilari olumsuzlestirmenin yolu altinbasin essiz altin bileklik modellerinden geciyor.

Altin Nazar Boncuklu Bileklik 0017723200039 Altinbas

14 Ayar Altinbas Pera Nazar Bileklik Dal Kuyumculuk

22 Ayar Altin Bilezik 0018637100125 Altinbas

0 04 Karat Pirlanta Bin Hayat Bileklik Altinbas Jestiniyap

Https Lh3 Googleusercontent Com Proxy 4ts Hpi5fnh Lkxgrkogpbsxqwa2wgpcthpdh6jfizmhh2iwjx96pep Vdc0svvj9wuhgba83ox Vpj7phuz Im Yvwvn0hate2gpzk Yodyzvcncznmtga2kdnnnp5wky Ivozdz1nkxtw C5zbaq4omorodq4pv3srupwlcxfg8pv7u6wg8kurffhl3w

Altinbas Tugrali Bileklik Altin Bileklik Bilezik Modelleri Ve

22 Ayar Altin Bilezikler Bilezik Altinbas Bilezik