Pirlanta aski atasayda ucretsiz sigortali gonderim. Altinbasin ozel tasarimlari icerisinde yer alan madalyon kolye modelleri zamana meydan okuyor.

Altin Tugrali Kolye Modellerimiz

Altin pirlanta ve elmaslar.


Altyn madalyon kolye atasay. Atasay altin kolye aramasi icin 83 sonuc listeleniyor. Kombinlerin aranan parcalarindan olan bu degerli aksesuar ozgunlugunu koruyarak altinbas ile yeni bir yorum kazaniyor. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

Atasay altin urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Atasay kadin kirmizi altin madalyon kolye 2263768. 16ya kadar ayni gun kargo.

1600a kadar verilen siparisler ayni gun kargoda. Bu urun atasay tarafindan gonderilecektir. Atasay kadin kirmizi altin yildiz figurlu pullu zincir kolye 2327480.

Gosteris ve sikligin pesinde olan kadinlar icin yuzukten kolyeye kupeden bilezige kadar secim yapmakta zorlanacaklari genis. Asirlar boyu guzelligin simgesi olmus altin kadinlarin en cok tercih ettigi aksesuar olan kolyelerle birleserek buyuleyici bir uyum yakaliyor. 14 gunde ucretsiz iade.

Atasay kadin sari altin zincir kolye 1576768. 22 ayar altin kolyeler kombinlerine sik bir dokunus katmak isteyen kadinlara gore altinbas farkiyla tasarlaniyor. Son derece sik tasarimlari ile goz dolduran ikili madalyon kadin kolye modelleri ozel anlami olan gecelerde kullanabilecegin en mukemmel aksesuar urunleri arasinda yer aliyor.

Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Kirmizi altin madalyon kolye 14 ayar kirmizi altin bakimli ve sik olmanin luksunu ekonomik butcelerle yasatan kalite tutkunu ve ozel tasarim mucevher tasimayi seven kadinlar icin ideal bir secenektir. Superbrand alan tek marka.

Goz alici 22 ayar altin kolyeler ve sik modeller altinbas farkiyla sizlerle. Kirmizi altin madalyon kolye 14 ayar kirmizi altin bakimli ve sik olmanin luksunu ekonomik butcelerle yasatan kalite tutkunu ve ozel tasarim mucevher tasimayi seven kadinlar icin ideal bir secenektir. Uygun kolye fiyatlari uzerinden satin alabilecegin kolye cesitleri arasinda ikili madalyon kolyeleri de gozden gecirebilirsin.

Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor.

Atasay Kadin Sari Altin Nazar Boncuklu Kolye Glami Com Tr

Atasay Fiyatlari Ve Atasay Modelleri Cimri Com

Atasay Dan Gobeklitepe Koleksiyonu

Altin Kolye Modelleri Ve Fiyatlari 8 Taksit Imkani

Atasay Istanbul Jewelry Show 02

Altin Tugrali Kolye Modellerimiz

Used Kolye For Sale In Bakirkoy Letgo