Daha sonra 2 numarali ipi kenara alalim elimizde de 1 ve 3 numarali ipimiz bulunsun. Bizde bu yazimizda sizler icin igne oyasi tulbent havlu veya namaz basortulerinizde severek kullanabileceginiz hercai modelini anlatmak istedik.

El Nakisi Modeli Tohum Isi Isleme Teknigi Dugum Isi Kirlent

Sapka modelleri nde kullanabilirsiniz.


Dugum isi modelleri. Ust kismi igneyle islenmis dugum isibilek kismi iki sisle yapilmis desenli cok sik parmaksiz orgu eldiven modelleri. Tig isi dugum oyasi yapilisi aciklamali videolu 2019 dugun oyasi modelleri islemek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle goz atmasini rica ettigim ve insallah sizlerin de en kisa zamanda yapip bitirdikten sonra yazma kenari isleme. How to stitch roses with the woven wheel stitch spider woven wheel tutorial duration.

Tig isi hirka yapimi yapip kol kisimlarina serit olarak on kisimlarina serit olarak bu ornegi yapabilirsiniz. Rokoko yapilisi teknigi ile yapilmis harika bir calisma. Kayla dickens recommended for you.

Tig isi orgu tulum modelleri ne on kismina ornek olarak bu modeli koyabilirsiniz. Tig isi orgu boyunluk yapimiorgu modelleri diger videolarimida izlemenizi tavsiye ederim abone olur begenirseniz cok sevinirim beni instagram ve facebook hesabimdan takip. Rokoko isi orneklerinden guzel bir teknigin nasil yapildigini izleyelim.

Orgu susleme sanatinda kullanabilirsiniz. Gerek tig isi oya modelleri olsun gerek hercai model igne oyasi yapimi hepimiz icinde manevi olarak buyuk bir yer barindirmakta. Tunus isi kirk dugum orgu modeli yapimi cok renkli ip kullanarak yapabileceginiz harika orgu modelini siz degerli takipcilerimizin begenisine sunuyoruzyapimi tunus teknigi olan oldukca kolay bir orgu modelidir.

Kanavice pano modellerinde kullanabilirsiniz. Artik iplerden arkadas bilekligi yapimi. Kalan orgu ipleriyle yapabileceginiz bir modeldir.

Simdi de ayni sekilde 3 numarali ipimizi sabit tutalim 1 numarali ipimizi de soldan saga getirip alttan gecirip yukari dogru dugumleyelim ve bu islemi de iki defa tekrarlayalim.

Kanavice Isleme Rehberi Duz Kumasa Kanavice Nasil Yapilir

Orgu Uzerine Tohum Isi Isleme Yapilisi Canim Anne

Rokoko Nakisi Tohum Isi Tohum Isi Nasil Yapilir Tohum Nakis

Oisklqyflks7bm

Tohum Isi Kurdele Ile Tohum Yapimi Youtube

Masa Ortusu Modeli El Islerimiz Ev Nakis Desenleri Nakis Ve

Brezilya Nakisi Dugumleri Ve Ornekleri 10marifet Org