Isimli kolye ile sevdiklerinizi mutlu edin. 925 ayar gumus kolye uzunluk 45cm isimler astar gumusten lazer ile kesilerek 1sinif iscilik kalitesiyle uretilmistir2 isimli 3 isimli 4 isimli seceneklerinden isim sayisi urun fiyatini degistirdigi icin lutfen dogru secimi yapinizgumus uzerine yapilan altin veya rodyum kaplama uzerine ekstra olarak.

Iki Isimli Kadin Ve Erkek Motifli Kalp Seklinde Gumus Kolye

Isimli kolye icin 4013 urun bulundu.


Erkek icin isimli kolye. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Erkek aksesuar konusunda son yillarda modasi daha da artan kolye bileklik ve yuzukler trendyol farkiyla sizleri bekliyor. Kisiye ozel asker kunyesi.

Erkek kolye zincir kunye. Dogum icin bebek temali mezuniyette ise okul temali kartlar one cikar. Isimli kolye modelleri isimli kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Gumus ya da altin renkteki detaylari zincir deri ya da boncuktan olusan materyalleriyle erkek kolye gomlekle birlikte tercih edilerek farkli bir tarz olusturabilir. Ornegin milliyetci duygulara sahip kisiler icin ay yildiz kolye milli tarihe onem verenler icin osmanli kolyeleri denizciler icin capali kolyeler dini motifleri sevenler icin elif vavli kolyeler tercih edilebilir. 6499 tl 6299 tl.

Isimli kolye kisiye ozel erkek kolye. Ailesi olan erkekler esleri icin daha cok uc isimli kolye tercih ederken cocuklari olmayan erkekler de daha cok uretilen isimli kolye altin modellere bakiyor. Solfera asker kunye tipi greek desen siyah celik erkek kolye q0146 3.

Erkek kolye modelleri erkek kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Sik ve zarif isim kolye modelleri fransa hollanda belcika avusturya almanya dan en uygun fiyatlarla sahip olun. Bu fiyat yelpazesinde isim yazili harfli kalpli veya sevgililere ozel cift kolyeleri gibi farkli model kolyeler dahildir.

Bu kolyeler zaten kisiye ozel oldugu icin ek bir yazi ucreti bulunmazken gumus isimli kolye fiyatlari altmis lira ile yuz doksan lira arasi degismektedir. Diger yandan dogum gunlerinde de klasik hediyelerin yani sira sus aksesuarli tebrik ve posta kartlari da alternatif ve sik bir hediye olarak dusunulebilir. Yalniz burada isimli kolye fiyatlari altin gumus veya metala gore degisebilir.

Sevgililer Gunune Ozel Isimli Erkek Bayan Kombin Kolye

Sonsuzluk Figur Isimli Bileklik

925 Ayar Gumus Kalp Kisiye Ozel Isimli Kolye Modabunga Com

Isimli Ve Resimli Donebilen Cift Tarafli Gumus Kolye Videolu

Isimli Parmak Izi Kolye 175 00 Tl

Sevgililer Gunune Ozel Isimli Erkek Kolye Sb101

Gumus Erkek Kunye Altin Sepeti