Boncuk isi nasil yapilir arayanlar icin super bir model bulduk. Sizde yeni modelleri kendiniz icin yapabilirsiniz.

Yesim In El Isi Bahcesi Boncuk Oyalari Modelleri

Boncuk isleme ornekleri ve modelleri hepsi el emegi goz nuru nakis teknikleri ile yapilmis yuzlerce farkli boncuk isi modeli.


Farkli boncuk isi modelleri. Sadece boncuk ve iplik rengini degistirerek bile cok farkli gorunen onlarca model cikarabilirsiniz. Sizde yeni modelleri kendiniz icin yapabilirsiniz. 10 mar 2018 pinterestte mehmethanbuldur50 adli kullanicinin kasnak modelleri panosunu inceleyin.

Grafikli bir sekilde sizlere nasil yapildigini verecegiz. Inci boncuk isi duz renk oyalara naiflik katarken renkli boncuklu tig isi oya modellerine sik gorunum. Farkli tig isi oya modeli arayisinda olanlar icin 39 degisik tig oyasi modelleri derledik.

Boncuklu dantel boncuklu nakis boncuk dantel boncuk isleme havlu kenari ornekleri boncuk islemeli elbise kumasa kum boncuk isleme pul boncuk isleme modelleri boncuk isleme havlu modelleri kum boncuk isleme teknikleri kumas uzerine. Boncuk isi desenler ve boncuk nakis desenleri hakkinda daha fazla fikir gorun. Onceki yillarda dantel olarak hazirlanan bu takimlar son donemlerde yerini boncuk islemelerine birakmis durumda.

Grafikli bir sekilde sizlere nasil yapildigini verecegiz. Boncuk isi salon takimi modellerinde boncuk isi havlu kenari modellerinde evde taki tasarimi modellerinde kullanabilirsiniz. 17 sub 2020 designedbyalis adli kisinin pinterestte 580 kisi tarafindan takip edilen db bead panosunu kesfedin.

Farkli boncuk isi modelleri. Simdi paylastigimiz modeli bircok farkli sekilde kullanabilirsiniz. Cok sik kupeler yapabilirsiniz.

Boncuk isi taki ve desenler hakkinda daha fazla fikir gorun. Boncuk isi salon takimi modelleri ceyizlerin gozdesi salon takimlari gecmis yillarda oldugu gibi gunumuzde de sikca kullaniliyor. Boncuk tig halat boncuklu tig orgu bileklik modelleri dugumler orgu.

Boncuk isi salon takimi modellerinde boncuk isi havlu kenari modellerinde evde taki tasarimi modellerinde kullanabilirsiniz. Tig isi oyalara cok yakisan boncuklari dilediginiz her modele ekleyip oyanizda farkliliklar yaratabilirsiniz. Kolye ucu modelleri olarak kullanabilirsiniz.

Boncuk isi taki ve desenler hakkinda daha fazla fikir gorun. Simdi paylastigimiz modeli bircok farkli sekilde kullanabilirsiniz. Daha cok inci boncuk kullanilsa da tahta boncuklar da oldukca tercih edilmekte.

Daha once denemediyseniz bu boncuklu tig isi oya modellerinden en cok begendiginiz modele hemen baslayabilirsiniz. Sizde yeni modelleri kendiniz hobi dunyas i orgu modelleri. Asama asama detayli resimli anlatim ile boncuk isi ortu nasil yapilir ogrenin.

Farkli ve ozenli bir boncuk isi ornegi.

Boncuk Isleme Bohca Ornekleri Kolay Boncuk Isleme Bohca Ornekleri

Mimuu Com

Bak Bak Bitmez 81 Farkli Tig Isi Cicekli Sirali Motifli Boncuklu

Cizimler Fullhdphotos De Boncuk Isi Salon Takimlari

Farkli El Isi Bileklik Modelleri Gelinlik Modelleri

Boncuk Modelleri En Guzel Boncuklu Oya Modelleri Canim Anne

Boncuklu Tig Oyalari 40 Adet Boncuklu Tig Oyasi Ornekleri Hobi