Ayrica son donemlerde gomlek yakasi tamamen kapali sekilde yakanin ustune takilan kalin boncuk ve tasli kolye modelleri de cok ama cok moda. Fakat sikligin anahtari sadece kiyafet seciminde degildir.

Https St1 Myideasoft Com Shop Do 26 Myassets Products 002

Gomlek uzerine tercih edeceginiz yaka kolyeyi kullanirken ise mutlaka gomleginizin dugmelerinin sonuna kadar bagli olmasina dikkat etmelisiniz.


Gomlek uzerine takylan kolyeler. Adininda uzerine krallar kullanmistir. Herkes giyimiyle sik gorunmek ister. Gunluk giyimde is hayatinda ya da ozel davetlerde kadin erkek herkesin kombinlerine renk katmasi ve kendi tarzini yansitmasi icin aksesuarlara ihtiyaci vardirgundelik giyiminde kullandigin duz renk bir bluz ve kot pantolonu aksesuar secimin ve.

Gecmiste trend olan ve yeniden vitrinlerde yerini alan isimli kolyeler de farkli tasarim ve suslemeler ile 2015 sezonunda hanimlarin begenisine sunuluyor. Birbirinden tarz kadin kolye cesitleri ve erkek kolyeler trendyolda sizleri bekliyor. Tas inci gumus altin bakir ip detayi deri zincir gibi farkli materyaller kullanarak hazirlanmaktadir.

Gomlek ustune kolye kombinleri naz kaya 20 mayis 2015 taki aksesuar 0 9232 goruntulenme 49kelime 19saniye 2013 yilinda tasli ve boynu cevreleyen tasma kolyeler son derece populer bu kolyeleri kiyafetlerin uzerine de takabilmekteyizkazakgomlek ve tshirtlerin uzerine takilan bu kolyeler hem trend hemde tarz gorunuyor. Agir gorunumleriyle erkekler genellikle gomlek icerisine yaka kismindan gorulecek sekilde kullanirlar. Altin uzerine tas islemeli tasarimlar hem gundelik yasamda hem de ozel gunlerde yaygin olarak kullaniliyor.

Gomlek bluz kazak gibi kiyafetlerinize hareket katacak ve sikliginizi tamamlayacak onlarca kolye modelini kategorimiz uzerinden inceleyebilirsiniz. Kral kolyeler 925 ayar gumus madeniyle uretilirler. En cok satilan ve tercih edilenleri ise ozellikle oksitli ve eskitme tarzinda olanlardir.

Eger masum goruntunuze vurgu yapmak isterseniz siz de boyle bebe yaka bir kolye tercih edebilirsiniz. Yaka acik olarak gomleginizin icine kisa ve orta boy kolyeler kullanabilirsiniz. Eger buyuk bir kolye takacaksak gomlegin butun dugmelerini kapatip gomlek uzerine takmaliyiz.

Modasi asla gecmeyen kolye cesitleri arasinda altin kolye ilk siralarda yer aliyor. Surekli degisen taki modasi beraberinde gecmiste trend olan taki modellerinin de yeni versiyonlariyla yeniden karsimiza cikmasini sagliyor. Cok sivri yakali bir gomlek ile tercih edecekseniz yaka kolyeniz mutlaka bebe yaka kolye modelleri arasindan secmelisiniz.

Bu gomlek cesitlerine gore gomlek uzerine buyuk taki kombinleri soyle siralanmaktadir. Ve bebe yaka formunda kolyeler bu kombinasyonda seffaf bir zemin uzerine metal ve tas materyaller kullanilarak hareket katilmis. Boylece maskulen bir siklik yaratmis olursunuz.

Isimli kolye modelleri en guzel hediyelik taki seceneklerinden biridir. Uzun kolyeleri ise gomlegin ustunden takabilirsiniz. Kadin kolye modelleri farkli tarzlarda olan kadin kolye modelleri.

Seffaf fon uzerinizdeki bluz veya triko ile kolaylikla eslesir ve sik bir uyum saglar.

Hangi Yaka Modeline Hangi Kolye Takilir

Kazak Ve Gomlek Ustu Kolye Kombin Onerileri Indirimcekim Blog

Bal Gozlu Kiz Detay

Tesettur Giyiminin Yeni Gozdesi Kolyeler Resim 1

Glamira Kolye Ucu Simon 585 Kirmizi Altin Satin Al Glamira Com Tr

Gomlek Ustune Kolye Kombinleri Bakimli Kadin

Yukselen Trend Gomlek Ustu Kolyeler