Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. 2500 tl uzeri alisverislerde alisverislerde pirlantali gumus love sahmeran zenden hediye.

Nested Isimli Erkek Gumus Kolye Penta Silver

Websitemiz uzerinden musterilerimize imalathanemizde urettigimiz tum urunlerimizi toptan fiyatina perakende satis yapmaktayiz.


Gumuth erkek kolye. Sik ve zarif isim kolye modelleri fransa hollanda belcika avusturya almanya dan en uygun fiyatlarla sahip olun. Erkek gumus kolye gittigidiyorda. Erkek gumus kolye modelleri erkek gumus kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Isimli kolye ile sevdiklerinizi mutlu edin. Gumus ya da altin renkteki detaylari zincir deri ya da boncuktan olusan materyalleriyle erkek kolye gomlekle birlikte tercih edilerek farkli bir tarz olusturabilir. Ayrica bu gumus kolyeleri farkli zincir uzunluklari ile siparis verebilirsiniz.

2011 yilinda sultanahmet istanbul lokasyonunda basladigimiz kuyum urunleri imalatina ayni adreste devam etmekteyiz. Erkek kolye modelleri arasinda siz de mutlaka kendinize uygun bir kolye begeneceksiniz. Celik ve pirlanta erkek kolye modelleri sevgililer gunune ozel 50 indirim ve pesin fiyatina 8 taksit imkaniyla zen pirlantada.

Erkek aksesuar konusunda son yillarda modasi daha da artan kolye bileklik ve yuzukler trendyol farkiyla sizleri bekliyor. Atasay erkek urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Tebrik ve posta karti cesitleri kisisel tercihlere ve ozel gunlere gore degisiklik gosterir.

Sigortali hizli ucretsiz kargo. Erkek modasinin tamamlayici aksesuari gumus kolyeler cok sayida model secenegi ile ani yuzukte sizi bekliyor. Stylesteel erkek celik kolye 187 stylesteel kuru kafa figurlu erkek celik bileklik 86 jasper tasli erkek bileklik 141 stylesteel erkek celik kolye 100 stylesteel erkek celik kolye 239 moj celik kol dugmesi 189 moj celik kol dugmesi 299 moj celik kol dugmesi.

Tebrik ve posta karti modelleri. Yilbasi resmi ve dini bayramlar dogum gunleri evlilik yil donumleri gibi pek cok ozel gunde tebrik ve posta kartlari kullanilir.

Otantik Vav Elif Gumus Erkek Kolye Zincir Osmanli Gumus

Balta Gumus Erkek Kolye Silverplus

Erkek Kolye Populer Gumus Erkek Kolye Modelleri Aniyuzuk Te

Gumus Erkek Kolye Yuvarlak Kral Model Osmanli Gumus

Yasam Cicegi Gumus Erkek Kolye Tubisstaki

Gumus Gokturkce Turk Yazili Ay Yildiz Erkek Kolye

Allah Yazili Model Gumus Erkek Kolye