Bazi yorelerde adeta kultur haline gelen boncuklu yazma modeli o bolgenin bir nevi gelenegi gibi olmustur. Inci boncuklu sis oyasi sesli anlatimli.

Ezgi Boncuklu Yazma

Ceyizlerin vazgecilmez bir parcasi olan boncuk oyalari.


Inci boncuklu yazma modelleri. Birbirinden sik tig isi oya modellerini basortusu havlu yazma kenari icin severek orup kullanacaginizi dusunuyoruz. Renkli boncuklu yazma modelleri ile rengarenk yazma modelleri yapabilirsiniz. Unsubscribe from sevgi ile oya.

Boncuklu yazma kenari modelleri kisinin el becerisinden el becerisine degistigi gibi cogu yerlerde yoresel olarak da degisiklik gostermektedir. Oya modelleri tum kadinlar tarafindan begenilerek yapiliyor. Igne oyasi modellerini her turden dilediginiz renk ve modelde yapabilirsiniz.

Yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin. Hosunuza giden model olursa ve yapmak isterseniz istediginiz oyayi yorumdan belirtirseniz anlatimini sizlerle paylasabilirsiniz. Inci kullanmayi seven herkesin bayilacagi ve biran once yapmak isteyecegi bu tig isi boncuk oyalari sizin icin hazirlanmis gorsellerde farkli yazma modellerinde ornek olarak verilmistir.

Genc kizlarin ceyiz sandiklarini susleyen renkli boncuklu yazma modelleri her gecen gun yenilenen cesitleri ile daha da zengin bir hal almis durumdaaksesuar olarak kullanilan boncuklari artik her yerde gormemiz mumkun. Yuzlerce anlatimli boncuklu oyalar bulunuyor. Inci boncuklu yazma oyasi yapilisi.

Cecekli ve inci boncuklu tek sirada yapip bitirebileceginiz oldukca sik oya modeli. Birbirinden guzel renkleri ve cesitleri ile kullanan herkesin begenisini kazaniyor. Boncuklu yazma oyalari yapilisi konularina oya modelleri kategorisinden ulasabilirsiniz.

Resimli renkli boncuklu yazma modelleri. Bohcalarinizi ceyizlerinizi susleyecek basortusu yazma havlu kenarina sirali cicekli boncuklu tig isi oya modelleri gorenlerin aklindan cikmiyor. Kadinlar igne oyasini hem ormeyi hem de kullanmayi cok seviyorlar.

Renkli boncuklu yazma modelleri de azimsanmayacak kadar cok sayida ceside sahiptir. Mihriban dogan 87702 views. Dantel ornekleritig dersleriyazma modelleri yazma ornekleriyazma oyalariyazma modeliyazma oyasiyazma igne oyalariyazma ornegi.

Inci boncuklu yazma sevgi ile oya. En guzel tulbent modelleri duration.

Yilin En Hit Rengiyle Tig Isi Bncuk Oyasi Yazma Modeli Kolay Hobiler

23 Inci Boncuklu Sis Oyasi Sesli Anlatimli Youtube

Islemesi Zevkli Sirali Boncuk Oyasi Modeli Kolay Hobiler

Inci Puskullu Yazma Modelleri

Komsu Catlatan Inci Boncuklu Yazma Oyasi Tig Desenleri Tig

Citir Citir Yeni Model Tig Oyasi Boncuklu Yazma Modeli

Ezgi Boncuklu Yazma