Tek problem teslim suresinin cok uzun olmasiydi. Kolye ve bileklikler disinda ozellikle bebek ve cozuklara ozel isim yazili takilarimiz da mevcuttur.

You Design Isim Yazili Ipli Kolye 25526 Lidyana

Bu fiyat yelpazesinde isim yazili harfli kalpli veya sevgililere ozel cift kolyeleri gibi farkli model kolyeler dahildir.


Isim yazan erkek kolyeleri. Altin isim kolye modelleri ve fiyatlari tamamiyle ozellestirilebilir olup sitemizde bu kategorideki urunlerde kisiye ozel kolye uretimi yapilmaktadir. Ozellikle son gunlerde isim yazili altin igne modelleri cok ragbet gormektedir. Ucretsiz kargo secenegi ile simdi siparis verin.

Altin isimli kolye tasarimlari icerisinde birbirinden farkli modeller mevcuttur tek isim kolye iki isim kolye uc isim kolye dot isim kolye altin harf kolye plaka icerisinde isim yazilabilecek isim kolye modelleri sonsuzluk isim kolye gibi kisiye ozel olarak uretilen bir cok model ile size ozel hediye secenekleri sunuyoruz. Isimli gumus kolye ve isimli kolye modellerini indirimli fiyatlari satin alabilirsinizkisiye ozel kategorisine goz atabilir isimli gumus kolye modellerine goz atabilirsiniz. Isimli kolye modelleri isimli kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Isimli kolye ile sevdiklerinizi mutlu edin. Birbirinden sik isimli altin kolye cesidi en kaliteli isciliklerle uzman altin ustalari tarafindan el isciligi ile uretiliyor. Gumus isme ozel kolye cesitleri arasindan dilediginiz modeli secebilir penta silver guvencesiyle hizli ve sorunsuz alisverisin tadini cikarabilirsiniz.

Hediyelik isim yazili kolye siradan veya 14 subat gibi ozel gunlerde kisiye ozel alinabilecek hediyelerin basinda isimli kolye modelleri gelmektedir. Sik ve zarif isim kolye modelleri fransa hollanda belcika avusturya almanya dan en uygun fiyatlarla sahip olun. Kapakli daire seklinde kalp seklinde yuvarlak ya da uzun tasli levha seklinde tasarlanmis olan modeller de yer aliyor.

Uzerinde isim yazan kolye modelleri arasinda. Bu durumun da mesafeyi ve proseduru goze alinca normal oldugunu dusunuyorumonun disinda cok hos bir urun.

Erkek Gumus Kolye

Denizci Cipa Kisiye Ozel Isim Yazili Gumus Capa Kolye Fiyatlari

Madalyon Tasarim Kisiye Ozel Isim Yazili 925 Ayar Gumus Kolye

Kisiye Ozel Gizli Isim Gumus Erkek Kolyesi Gumus Pazarim

Kisiye Ozel Isim Ve Tarih Yazili Kolye Hediye Balonu

Isim Yazilan Sarilan Cift Kolyesi Gumus Kolye Canka Gumus Saat

Canim Annem Yazili Isimli Sonsuzluk Kolye Gumus Kolye Isim Kolye