925 ayar saf gumusten uretilmis olan zincir ve kolye ucuna sahip olan bu urun anneler gununde birtanecik annenize hediye edebileceginiz en guzel hediyelerden biridir. Istiridye icinden cikan gercek incili gumus kolye istiridye ici inci ve gumus kolye seti istiridye tasarimli kutusunda begeninize sunuluyor.

Istiridye Kolye Fiyatlari Cimri Com

Istiridye kabuklari seklinde tasarlanmis olan ozel kirmizi kadife kutusu icerisinde satisa sunulan istiridye icinden cikan gercek incili gumus kolye deniz suyu ile muhafaza edilmis konserve kutusu icerisinde gercek inci tanesi 925 ayar saf gumus kolye zinciri ve kolye ucu ile birlikte adresinize gonderilecektir.


Istiridye icinden cikan gercek incili gumus kolye. Maria amelia mendes vida saudavel e sustentavel recommended for you. 14990 tl 9990 tl 33 1 tekinhediyelik 78. Istiridye icinden cikan gercek incili gumus kolyenin siyah ve kirmizi istiridye seklindeki kadife kutu ve kirmizi kalp pelus kutu olmak uzere 3 farkli modeli bulunmaktadir.

Secmis oldugunuz kutu ile birlikte bir adet icinde gercek inci olan konserve gumus zincir ve kolye ucu gonderilecektir. How to make a vase with cement and styrofoam. Bayan sevgilinize bu kadar kiymetli ve anlamli bir hediye almaya karar verdiginizde elbette ki bu hediyenin sunumu da son derece onemli olacaktir.

Very light and easy to make duration. Istiridye icinden cikan gercek incili gumus kolye de iste bu cok degerli incileri icinde bulunduran biri urundur. Istiridye icinde gercek inci kolye.

Istiridye icersinden cikacak olan inciyi ilk sevgiliniz gorecek ve kolyesi icerisinde sonsuza kadar tasiyacak. Kiz arkadasiniza emsalsiz ve cok anlamli bir dogum gunu hediyesi vermek isterseniz istiridye icinden cikan gercek incili gumus kolye tam aradiginiz hediyelik urun. Istiridye inci kolye gumus takilar modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde.

Istiridye icinden cikan gercek incili gumus kolye.

Istiridye Icinden Cikan Gercek Incili Gumus Kolye Fiyati Ve

Istiridye Icinden Cikan Gercek Incili Gumus Kolye Hepsi Adrese

Istiridye Inci Kolye Gercek Inci Sevgilinize Dogum Gunu Hediyesi

Love Pearl Istiridye Inci Kolye Kupe Yuzuk Seti Bitenekadar Com

2019 Inci Kolyehttp Www N11 Com Arama Q Inci Kolye Gumus Takilar

Istiridye Inci Kolye Gittigidiyor

Istiridye Icinden Cikan Gercek Incili Kolye Bershka Kolye 100