Cunku cok koyu bir saca 9 ve ustu numaralar uygularsaniz saciniz boyayi kizartacak ve turunculastiracaktir. Kullu kumral sac rengi de en cok tercih edilen renklerde ilk bes icinde yer aliyor.

Uzun Kanekalon Peruk Fon Masa Olur Onlarca Renk Ve Model

Ozellikle hem cok dogal gorunen hem de isildayan bir sac rengi istiyorsan garnier color naturals koleksiyonunda bulunan 8n dogal acik kumral rengini denemeni oneririz.


Kullu acyk kumral rengi. Kullu kumral sac rengi hangi cilt tonlarina uyum saglar. Sunu unutmayin guzel bir renk diye hemen size yakisacak anlamina gelmemesidir. Sac dibiniz yada saciniz ne kadar koyuysa alacaginiz numara o kadar kucuk olsun.

Kullu kumral sac renkleri hangi ten rengi ile guzel durur. Ozellikle renkli gozluysen. Bugday ten veya esmer tenliysen koyu kullu kumral sac rengi sana cok yakisacaktir.

Nasil yapilir merak ediyorsaniz evde kullu sac boyama ile ilgili herseyi anlattim. Bendeki numarasi 81 olan bu boya yabancilarda acik kullu sari olarak gecerken bizde ise kullu kumral diye geciyor. Bu tonu elde etmeden once bu size uygun mu diye arastirma yapin orneklere bakin eger cevabiniz evet ise o zaman bu tona boyamayi dusunebilirsiniz.

Her ten rengine uyar fakat biz bir parantez acmak istiyoruz eger teniniz cok acik ve bembeyaz ise bu renk cok silik soluk gorunum olusturur. Eger acik tenliysen koyu kullu kumral yerine acik kullu renkleri tercih etmeni oneririz cunku bu renkler teninin daha aydinlik gorunmesini saglayacaktir. Kullu kumral sac renginin cok fazla tercih edilmesine bir sebep daha her cilt tonu ile uyum saglamasidir.

Uzman sac kuaforu olarak bu rengi cok begendigimi soyleyebilirim. Kullu kumral sac rengi hemen hemen her cilt rengi ile uyumludurozellikle bronz ve bugday tenli kadinlarda daha guzel durur ve bu ten rengine hemen hemen butun kullu kumral sac renklerini ve tonlarini uygulayabilirsinizeger acik bir ten rengine sahipseniz acik kullu kumral esmer tene sahipseniz orta tonlarda. Evde kullu acik kumral sac rengi boyamak dip busra pektas.

Acik kullu kumral sac rengi gercekten de bir kez denendi mi bir daha vazgecilemeyecek sac renklerinden. Koyu kullu kumral sac rengi kimlere yakisir. Tek yapilmasi gereken dogru tonu bulmak ve boyayi iyi uygulamak olacaktir.

91 acik kullu ekstra kumral neva color. Cunku bir bayani her acidan guzel gosteriyor ve mukemmeli vaad ediyor. 9 vol oksidan mor sampuan elseve mucizevi yag.

Asagida bu sac renklendirmesini detayli bir sekilde anlatarak kafanizda daha netlesmesini sagladik. Acik kullu kumral sac rengi nasil elde edilir diye soran cok fazla bu konuda detaylari diger konumuzda detayli bir sekilde anlattik. Serenay sarikayanin meshur sac rengi kullu acik kumral sac rengini yaptim.

Kullu kumral sac rengi icin onemli olan bu ton gercekten size yakisacak mi eger asagidaki bilgiler size uyuyorsa bunu deneyebilirsiniz.

Sacimi Komple Acik Kumral Boyadim Busra Pektas 2019 Youtube

Kullu Sari Sac Rengi Hakkinda Genis Kapsamli Rehber Kizlara Moda

Au0oh Vahlucim

Arcade Sac Boyasi 60 Ml 8 1 Kullu Acik Kumral

Koyu Kullu Kumral Sac

Sea Color Sac Boyasi Kullu Koyu Kumral 6 1 Haburda Com

Balyaj Kullu Kumral