En buyuk yatirim araclarimizdan biridir. 2500 tl uzeri alisverislerde alisverislerde pirlantali gumus love sahmeran zenden hediye.

Elmas Kolye Zen Pirlanta Kolyeler Elmas

2019 yilina ozel altin kolye modellerimizi 1946dan beri sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.


Altyn kolye modelleri zen kolye. Modern romantik kolyeler her yeni sezon moda dunyasi icin bir canlilik beklenti ve surpriz demek. Uretici bir pirlanta markasi olan lova pirlanta 8 14 ve 18 ayar olmak uzere farkli altin ayarlarinda pirlanta kolye uretimi yapabilmektedir. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

Ozellikle gunluk hayatinizin vazgecilmez aksesuarlarindan biri olan altin kolyeler rahat kullanimlari ve her stile kolaylikla. Daha sade bir gorunum icin altin harf kolye modellerini secebilirsiniz. Sigortali hizli ucretsiz kargo.

Kolye modelleri yapiminda kullanilan malzemeye gore altin kolye gumus kolye ya da inci kolye gibi cesitlere ayrilabilir. Zen pirlantanin tatli bir hafta sonuna ya da bir ofis gunune mukemmel eslik edecek pirlanta tasarim kolye modelleri tum zarafeti ile one cikiyor. Elmas kolye ve gerdanlik modelleri sevgililer gunune ozel 50 indirim ve pesin fiyatina 8 taksit imkaniyla zen pirlantada.

Sigortali hizli ucretsiz kargo. 2500 tl uzeri alisverislerde alisverislerde pirlantali gumus love sahmeran zenden hediye. Pirlanta kolye modelleri ve fiyatlari lova pirlanta kolye modelleri arasinda tektas incili ve renkli tasli kolyeleri en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Altin kolye modelleri degerli ve dayanikli bir malzemeden yapildiklari icin daha uzun sureli kullanim icin uygundur. Beyaz altin kolye modellerini gunluk kullanim icin kiyafetlerinizle daha kolay eslestirebilirsiniz. Sigortali hizli ucretsiz kargo.

Isimli altin kolye modelleri ile kendi isminizi ya da sevdiklerinizin ismini boynunuzda zarif bir sekilde tasiyabilirsiniz. Ekonomide her ne olursa olsun toplumca yine de en cok guvendigimiz arac altin olmaya devam ediyor. Altin kolye modelleri arasinda bereketi simgeleyen nar baskili tasarimlar kalp kelebek figurlu ve minik taslarla bezeli modeller sade geometrilerde islenmis olan tasarimlar one cikiyor.

Tektas pirlanta kolye modelleri sevgililer gunune ozel 40 indirim ve pesin fiyatina 8 taksit imkaniyla zen pirlantada. Altinin toplumumuzda cok ayri bir yeri vardir. 2500 tl uzeri alisverislerde alisverislerde pirlantali gumus love sahmeran zenden hediye.

Pirlanta kolye modelleri sevgililer gunune ozel 40 indirim ve pesin fiyatina 8 taksit imkaniyla zen pirlantada.

Aslan Burcu Sembolik Burc Kolye Hemera

Indirim Altin Pentagrami Siyah Dantel Kolye Pentagrami Kolye

Paslanmaz Celik Zincir Hilal Ay Gunes Kolye Kolye Vintage Taki

0 03 Karat Melek Kanadi Pirlanta Kolye 3000536373 Zen Pirlanta

Zen Diamond Pirlantali Celik Kolye Ucu Fiyati Taksit Secenekleri

Sari Altin Harf Kolye Atasay

Zen Pirlanta Pirlanta Kolyeler Zarif Durusu Ve Isiltisi