Ortasina 3 tane boncuk konularak yapilan bu cicek oyasi ile yazmalarinizi susleyebilirsiniz. Inanin bana bu broslar her kadinin.

Boncuklardan Cicek Ve Yaprak Yapimi 10marifet Org

Renkli boncuklarla sus cicek yapimi.


Boncukla cicek yapymy. How to grow roses from cuttings fast and easy rooting rose cuttings with a 2 liter soda bottle duration. Boncukla spiral kolye yapimi. Daha uzun yapmak istersenizde aralarda 20 tane o.

Yapimi cok kolay olan 3 tane boncukla yapilan cicek boncuklu oya yapimi ile karsinizdayiz. Boncuk cicek bilekli yapimi ile farkli bir tasarim denedik. Kizlar boncukta bros yapimi konuma hos geldiniz.

Mike kincaid 573771 views. Merhaba arkadaslar bu gun youtube kanalim da nasil diy flower beads kum boncuk ile cicek yapimi yapilir sizlere anlatttim simdiden yapacak olan arkadaslara kolay gelsin. Boncuklu oya seven hanimlar bu modeli kacirmamalidir.

Kolyeyi daha genis yapmak isterseniz tugla teknigi ile benim yaptigim yeri daha fazla sayida yapabilirsiniz. Belirledigimiz renklerden ignemize bir. Kulandigimiz malzemeler 3 4mm capinda renkli boncuklar polyester ip ve igne.

70 channels more of your favorite shows unlimited dvr storage space all in one great price. Eger sizde boncuklu oyalari seviyorsaniz eminim ki bu modeli de seveceksiniz. Hanimlar bu gun sizler icin yine cok kullandigimiz genelde kiyafetlerimizin uzerine ilistirdigimiz ya da tesettur giyimi tercih eden hanimlarin esarplarini baglamada yardimci olan boncuktan bros yapimi ogretmek amaciyla bir takim gorseller paylasmis bulunuyorum.

Papatya Inci Boncuklu Cicek Bileklik

Akrilik Cicek Boncuk Seffaf Alti Yapraklari Boncuk Taki Yapimi

Boncuktan Sus Yapimi Modelleri Ornekleri Ve Fikirleri

Boncuklarla Cicek Nasil Yapilir Nasil Co Nasil Sorularinin Cevabi

Boncuktan Cicek Yapimi Canim Anne

Boncuktan Gul Oyasinin Yapimi Boncuklu Tig

Igne Oyasi Boncukla Cicek Yapilisi 2 Farkli Teknik 157 Model