Diger yandan dogum gunlerinde de klasik hediyelerin yani sira sus aksesuarli tebrik ve posta kartlari da alternatif ve sik bir hediye olarak dusunulebilir. Erkek zincir kolye modelleri alirken dikkat etmeniz gereken ve hatta bir kolye de bulunmasi gereken ozellik renginin asla solmamasi ve teninize surtunme ile farkli renkler cikartmamasi.

Erkek Zincir Kolye Bileklik Seti 13mm 70cm Ek504 A3 Kivircik Com Tr

Bu modeller arasindan sizler icin yaptigimiz secimleri dikkate alarak fikirlerinizi olusturabilirsiniz.


Erkekler icin zincir kolye. Altin pirlanta elmas ve saat urunler de guvenle alisveris yapabileceginiz sektorun markalasan adresi engin kuyumculukaltin erkek kolye zincir modelleri ve fiyatlari. Modasi asla gecmeyen kolye cesitleri arasinda altin kolye ilk siralarda yer aliyor. Kadinlarin en degerli aksesuarlarindan olan kolyeler erkekler icin de stillerinin bir parcasi olarak one cikiyor.

Bu nedenle almaniz gereken kolye modellerinin gumus gold rodyum paslanmaz celik gibi ozelliklerde olmasina dikkat etmelisiniz. Zincir kolyelerin erkekler icin tasarlanan bircok modeli bulunmaktadir. Farkli taki ve aksesuarlarla uyum saglayip klasik ve spor giyimle de kombinlenebilen zincir kolyeler kadinlarin goz alici sikligini artiriyor.

Erkek zincir kolye icin 7748 sonuc bulundu. Gumuk zincir erkek kolye modeli genellikle gomlekler ile tercih edilmektedir. En sik erkek kolye zincir kunyeler icin tiklayin.

Erkekler icin en populer taki modellerine daha yakindan baktiginda indirimli kolye fiyatlari ile pek cok sik tasarimin yer aldigini gorebilirsin. Erkek kolye zincir kunye modelleri yuzlerce secenek ve indirimli fiyat avantajiyla gittigidiyorda sizleri bekliyor. Dogum icin bebek temali mezuniyette ise okul temali kartlar one cikar.

Buna gore bohem bir tarzin varsa renkli taslarla bezeli kolye modellerinin senin icin en ideal secenekler olacaklarina emin olabilirsin. Osmanli gumus sari beyaz kral erkek celik kolye zincir orta kalinlikta 10. Birbirinden tarz kadin kolye cesitleri ve erkek kolyeler trendyolda sizleri bekliyor.

Mavi gomlek ile kullanilan bu zincir kolye sizin de tercihiniz olabilir.

Amumiu Ust Kalite 7mm Altin Zinciri Buyuk Ve Agir Uzun Halat

Kare Kutu Gold Renk Erkek Zincir Kolye N11 Com

925 Gumus Erkek Zincir Kolye

Gumus Erkek Zincir Kolye Kolyeler Gumus Taki

Kare Kutu Siyah Renk Erkek Zincir Kolye Ek208 35cm Kivircik Com Tr

Etiyopya Altin Renk Twited Zincir Kolye Kadinlar Icin Erkekler

Trend Kalin Kolye Gumus Renk Erkek Zincir Kolye 5mm 70cm Ek306