Sehitkamil seyrantepe mahallesi konumunda hayalindeki satilik daire burada. 12 her katta.

Gaziantep Seyrantepede Satilik 3 1 Gobek Daire Sultana Arkasi Full

Daire gaziantep seyrantepe icin en iyi teklifleri bulun.


Gaziantep seyrantepe satilik daire. Sahibinden ya da emlak ofisinden dubleks 21 31 ev konut daire secenekleri emlakjette. Kagithane seyrantepe mahallesi nasil bir yer. Satilik seyrantepe 105.

Gaziantepte satilik evlerin metrekare birim fiyati ortalama 1500 tldir. Hem oturum hem de yatirim amacli olarak dusunulen bu. Gaziantep satilik daire ve is yeri ilanlarinin tumune emlakjetin arama ve filtreleme seceneklerini kullanarak kolayca ulasabilirsiniz.

91m2 lazer olcum net m2. Kuzeyde adiyaman ve kahramanmaras doguda sanliurfa batida osmaniye guneybatida hatayla komsu olan antep guney sinirini kilis ve suriye ile paylasir. Gaziantep turkiyenin hatta dunyanin en kadim sehirleri arasinda yer almaktadir.

Gaziantep sehitkamil seyrantepe satilik daire kategorisinde gaziantep ili ve ilcelerinde bulunan satilik ev villa mustakil ev bag evi studyo daire ve bunun gibi tum satilik konut ilanlarini gorebilir ve istediginiz ilce mahalle ve semtte istediginiz ozelliklerdeki satilik daire ilanina kolayca ulasabilirsiniz. Turkiyenin guney illerinden olan gaziantep kozmopolit ve hareketli bir bolgedir. 73m2 lazer olcum kacinci kat.

Seyrantepe emlaktan kuzey sehirde satilik 41 daire gaziantep sehitkamil 98000 tl seyrantepe emlaktan istiklal mahallesinde 4 katli mustakil ev gaziantep sahinbey 1050000 tl seyrantepe emlaktan karacaahmette satilik lux 21 daireler gaziantep sehitkamil 300000 tl. Sehitkamil sehrinde satilik konutlari en iyi fiyata bulun. Gaziantep bolgesinde 20 adet daire 1100 tlden baslayan fiyatlarla.

Daire seyrantepe sehitkamil gaziantep aramasi icin 132000tl fiyatindan baslayan 18 satilik konut bulunmaktadir. 9 bina kac katli. Gaziantep satilik daire.

Detay bilgiler mevkii. 21 brut m2. Kagithane satilik daire arayisinda olan kisilere yuzlerce farkli secenegi bir arada sunar.

Is dunyasinda onemli bir konuma sahip olan kagithaneye yatirimcilar kadar bolgede calisanlar da ilgi gosterir.

Seyrantepe Altinova Da Satilik 3 1 Sifir Daire Ticaret Meclisi

Gaziantep Seyrantepe 3 1 Daire Sahibinden Satlik Satilik Daire

Gaziantep Sehitkamil Seyrantepe Satilik Daire Konut Ev

Gaziantep Konut Gayrimenkul Emlak Ilanlari Sahibinden Com Da

Seyrantepe Mahallesi Gaziantep Satilik Daire Trovit

Seyrantepe Toki 3 1 Satilik Daire Aciklamayi Okumadan

Gaziantep Seyrantepede Satilik 3 1 Luks Daire Liv Hastanesi Yani