Ureticiden uygun fiyat garantisi ve kolay odeme secenekleri gumus dunyasinda. Erkek modasinin tamamlayici aksesuari gumus kolyeler cok sayida model secenegi ile ani yuzukte sizi bekliyor.

Gumus Takilar 2017 Gumus Kolye Modelleri Erkek Bayan Kadin 925

Erkek gumus kolye aramasi icin 6105 sonuc listeleniyor.


Gumus kolye modelleri erkek. Angemiel men musta siyah zincirli metal kolye 60. Isim kolye secenekleri arasinda kisiye ozel hazirlanabilen alternatif modeller de bulunuyor. Ozel tasarim erkek kolye modelleri tyran kuskusuz adindan en cok kendine has tasarimlariyla soz ettiriyor.

Ani yuzuk muhru suleyman gumus erkek kolye 50. Erkek kolye modelleri 3055 urun var. Erkek kolye modelleri icerisinde secim yaparken tarzina uygun bir tasarim olmasina da ozen gostermelisin.

Erkek kolye modelleri arasinda siz de mutlaka kendinize uygun bir kolye begeneceksiniz. Swarovski kadin tasli uclu kalpli yonca model rose kaplama gumus kolye sbs0056 36 53800 tl. 10192 tl 4077 tl.

Trendyol taki ve mucevher kategorisinde satisa sunulan kolye modelleri icinde her zevke hitap eden secenekler yer aliyor. Glorria gumus duz zincir es0124 127 7949 tl. Erkek gumus kolye modelleri erkek kolye modelleri arasinda genellikle sade tasarimlar bulunmasinin yani sira simgesel ozellikleri olan figurlerde cok kullaniliyor.

17200 tl 8600 tl. Kolye modelleri yapiminda kullanilan malzemeye gore altin kolye gumus kolye ya da inci kolye gibi cesitlere ayrilabilir. Bayan kolye cesitleri ile birbirinden sik ve modern urunlerle tarzinizi yakalayin.

Capa figuru dini simgeler tugralar gibi figurler yer aliyor. Erkeklere hitap eden gumus kolye ucu modelleri icerisinde. Isimli kolye modelleri arasinda altin gumus ve deri tasarimlar one cikiyor.

Otantik bir tarza sahipsen koyu renkli taslarla suslenen kolye modelleri senin icin ideal olabilecekken daha sik bir gorunum icin gumus ya da altin tasarimli kolye modellerini de tercih edebilirsin. Ayrica bu gumus kolyeleri farkli zincir uzunluklari ile siparis verebilirsiniz. Erkek kolye tasarimlarinda da bu onemini koruyan gumus tasarimcilar tarafindan oldukca sik tercih ediliyor.

Altin kolye modelleri degerli ve dayanikli bir malzemeden yapildiklari icin daha uzun sureli kullanim icin uygundur.

2020 Erkek Gumus Kolye Gumus Takilar Modelleri Fiyatlari N11 Com

Balta Erkek Gumus Kolye

Erkek Kolye Erkek Gumus Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Tesbihane

Erkek Gumus Kolye Tesbihevim

Erkek Altin Kolye Gumus Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Lidyana Com

Trend Aksesuar Gumus Kolyeler

Kilic Erkek Gumus Siyah Renkli Kolye Tyran Design