Isimli kolye 14 ayar altin modelleri isimli kolye 14 ayar altin ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Kolyeler fiyatlarini ve ozelliklerini en populer en ucuz en yeni urunler olarak gruplayabilirsiniz.

Gumus Dukkani Ucuz Isimli Kolye Fiyatlari Tek Isimli Kolye 925

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.


Isimli kolye fiyatlary ucuz. Isim harfler gumus kolye modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde. En sik isimli kolyeler ile taclandirdigimiz bu ozel koleksiyonumuz icerisinde 925 ayar gumus isimli kolye modelleri de mevcut. Ust sol yaprak ust sag yaprak alt sol yaprak alt sag yaprakyazi yazilan tassiz kalp yapraklar astar gumusten lazer ile kesilip birlestirilerek 1sinif iscilik kalitesiyle uretilmistir.

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Turkiyenin her yerine 1 3 gun arasinda imal edip gonderdigimiz altin isim kolye modelleri ayni zamanda pesin fiyatina 4 taksit ile sahip olabilirsiniz. Isimli kolye modelleri isimli kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Isimli kolye 14 ayar altin gittigidiyorda. Erkek kolye modelleri arasinda populer modellerden biri olan isimli kolyeler cesitli stillerde tasarlanabilir. Kolye modelleri yapiminda kullanilan malzemeye gore altin kolye gumus kolye ya da inci kolye gibi cesitlere ayrilabilir.

Isimli kolyelerin en ozel yani kisisellestirilebilmeleridir. Altin ve gumus kisiye ozel isimli kolye modelleri. 925 ayar gumus 45cm gumus zincir dahildir lutfen yazilmasini istediginiz yazilari su sirayla yaziniz.

Sayilar geometrik sekiller ve amblemlere kadar hemen hemen tarza uygun kolye ucu bulabilirsiniz. Kolyeler modelleri ve kolyeler fiyatlari karsilastirma listesine ekleyerek size en uygun secenekleri tek ekranda inceleyinkolyeler kategorisinde en favori alt kategoriler su sekilde. Gumus kolye altin kolye bijuteri kolye dogal tasli kolyeler pirlanta kolye.

Bu sayede isimli kolye modelleri arasindan secim yaparken zevklerinizden de odun vermemis olacaksiniz. Gumus kolye kac ayar olmali. En yeni ve gozde modelleri e ticaret sitemizde bulabilir ucretsiz tasima ve sigortadan faydalanabilirsiniz.

Hem gosterisli modelleri hem de sadeligi ile dikkat ceken tasarimlari bir arada sunduk. Altin kolye modelleri degerli ve dayanikli bir malzemeden yapildiklari icin daha uzun sureli kullanim icin uygundur.

Gumus Kolye Modelleri 2019 Gumus Dunyasi

Isimli Altin Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Gulaylar Com

Isimli Kolye Fiyatlari Ucuz Bu Mudur

Isimli Aile Altin Kolye Sosyeteli Sembolgold Com

Gumus Takilar 2017 Gumus Kolye Modelleri Erkek Bayan Kadin 925

Altin Ve Gumus Isimli Kolye Modelleri Caddegumus

Gumus Kolye Modelleri Ve Gumus Kolye Fiyatlari Trendyol