Altin kunye modelleri ve fiyatlari 2018 trendlerine gore tasarlanmis bir cok sik tasarima sahip bulunmaktadir. Size ozel isimli resimli desenli kolyeler bileklikler kunyeler.

Uc Cocuk Isimli Altin Kolye Macit Gold L Kisiye Ozel Kolye Modelleri

Ust sol yaprak ust sag yaprak alt sol yaprak alt sag yaprakyazi yazilan tassiz kalp yapraklar astar gumusten lazer ile kesilip birlestirilerek 1sinif iscilik kalitesiyle uretilmistir.


Isimli kunye modelleri altyn. Isimli kolye modelleri isimli kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. En iyi fiyat kolay iade degisim 5 yil garanti bedava kargo ile internetin altin kalpli mucevhercisi goldstoreda. Altin isimli kolye tasarimlari icerisinde birbirinden farkli modeller mevcuttur tek isim kolye iki isim kolye uc isim kolye dot isim kolye altin harf kolye plaka icerisinde isim yazilabilecek isim kolye modelleri sonsuzluk isim kolye gibi kisiye ozel olarak uretilen bir cok model ile size ozel hediye secenekleri sunuyoruz.

Bu hizmetimizle yeni sezon urunlerinden kendi adiniza uretilmesini istediginiz modelleri sadece sizin zevkinize gore uretiyoruz. Ustelik tum cocuk kunye modelleri fiyatlari vr gram ayirt edilmeksizin sigortali ve ucretsiz kargo imkaniyla kapiniza kadar gelsin. En ozel hediye ozel tasarlanmis ozel uretilmis olanidir.

Isimli taki modelleri ve fiyatlari. Altinplazada onlarca alternatife bir tikla ulasabilir makul fiyatlarimizdan yararlanabilirsiniz. 2019 yilinin en son modelleri ile karsinizdayiz.

Isimli altin bileklik modelleri. Altin ve gumus kisiye ozel isimli kolye modelleri. Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim.

Isimli kunye altin bileklik modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Siparis verdigim altin kolye elime ulasti ve gercekten umdugumdan cok daha hosuma gittiismarladiktan 1 gun sonra elimdeydi ve bana cok guzel bir kutunun icindeyaninda garanti belgeside ekli vaziyette ulastihem ulastirma hemde hizmetten cok memnun kaldimsurekli urunlerinizi takip edip sizden alisveris yapmayi dusunuyorumilginize tesekkurler. Altin isimli kunye modelleri ozellikle yeni dogan bebek ve cocuklara hediye edilirken altin kunye modelleri nazar boncuklu cesitleri her yastan kullaniciya hitap etmektedir.

925 ayar gumus 45cm gumus zincir dahildir lutfen yazilmasini istediginiz yazilari su sirayla yaziniz. Altin sepeti binlerce farkli model taki ve mucevher siparisini 2007 yilindan beri en guvenli sekilde musterilerine ulastirmis turk e ticaret sektorunun kuyumculuk alaninda oncu markasidir.

Uclu Isim Altin Kolye 14 Ayar Modelleri Ve Uygun Fiyatlari

Isimli Kolye 14 Ayar Altin

Tassiz Islemeli Isimli Sonsuzluk Altin Kolye 14 Ayar Modelleri

Beatrice Kisiye Ozel Cift Zincir Iki Isimli Altin Kolye

Isimli Altin Bileklik Modelleri Ve Fiyatlari

Altin Isimli Kolye Modellerimiz

Gumus Isimli Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Indigo Taki