4 mm kristal 2 dize kum boncuk 2 adet boncuk ignesi boncuk ipi. 110 kum boncugu kum boncugu ignesi uygun gordugunuz naylon ip papagan klips yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin.

Kolay Kristal Kolye Semali Anlatim Elisi Deryasi Creations

Kolay provides endless customization without the typical custom markup because pricing is based upon product dimensions wear layer and quantity.


Kolye yapymy kolay. Ozel anlariniza deger katabilecek ve sikligimizi tamamlayacak yapmasi da kolay olan kristak kolye. Daha uzun yapmak istersenizde aralarda 20 tane o. Kesinlikle ben de yapabilir miyim diye tereddut yasamayin.

Cok kolay bir yapim asamasi var. Resin kolye yapimi icin gerekli materyalleri temin etmeniz ve asagidaki anlatimi harfiyen uygulamaniz yeterli olacak. Arkadaslar videolar uzerinde wwwtakitasa.

Makasiniz ile kucuk bir muska ucgen olusacak sekilde zincirde ise bir duz kenar kalacak bicimde sekillendirme yapin. Takicilarda gordugunuz iclerinde cicek bulunan harika resin kolyeler nasil yapilir diye merak ediyorsaniz bu kendin yap taki projesi tam size gore. Bir parca desenli kagit ya da bandi ince uzun kesin.

Sik ve guzel abiye kolye yapimi malzemeleri. Kolye yapimi kolay olan bu modelde kirmizi yesil ip ve boncuklarla kolye tasarimini orgu teknigi ile farkli boyuta tasimaya calistik. Kanalima abone olmayi unutmayin.

Simdi kolay kolye yapimi asamalarindan sekillendirmeye sira geldi. Kendin yap kolye kolyeler ve taki hakkinda daha fazla fikir gorun. Severek ve begenerek yaptigim modellerden birisi klasik sik bir kolye yapimi umarim sizlerde begenir ve seversiniz.

Kendin yap kolye kolyeler ve taki hakkinda daha fazla fikir gorun. Kolyeyi daha genis yapmak isterseniz tugla teknigi ile benim yaptigim yeri daha fazla sayida yapabilirsiniz. 11 nis 2017 explore zelihacelik1962s board kendin yap kolye followed by 298 people on pinterest.

At kolay we have revolutionized the industry when it comes to eco friendly flooring.

Zincirle Kolay Kolye Yapimi Taki Tasarimlari Kendin Yap Kolye

En Kolay El Yapimi Kolye Hobinizm Com

Recine Kolye Yapimi

Kolay Kolye Nasil Yapilir M Visible Com

El Yapimi Takilar Yapimi Cok Kolay 5 El Yapimi Taki Hediye

Kristal Boncuklu Kolay Bileklik Yapimi Antalya Haber

Resimli Anlatimli Kolay Kolye Yapimi Pek Marifetli