1 konya tropikal kelebek bahcesi hakkinda. Aldigim bilgilere gore 385 bin m2 alana sahipmis.

Konya Tropikal Kelebek Bahcesi Guven Sozluk

Konya botanik kelebek bahcesi burada gezilecek en guzel yerlerden biri.


Konya botanik kelebek bahcesi. Konya tropikal kelebek bahcesinin kelebek ucus alanini gezdikten sonra yapay bir magaradan gecerek binanin kucuk kelebek kanadi tarafina geciyorsunuz. Tropikal kelebek bahcesi konya ilinin selcuk ilcesine bagli sille parsana mahallesinde bulunmaktadir. 85971 ziyaretci tarafindan konya tropikal kelebek bahceside cekilen butun 9902fotografa bak.

Sille parsana mahallesinde 385 bin m2 alana yapimi tamamlanan konya tropikal kelebek bahcesi kelebeklerin pupa halinden olumune kadar her asamasinin yasandigi uretim alani kapali ucus alani acik ucus alani ve kelebek muzesi olmak uzere 4 ana unsurdan olusuyor. Sevgili seyyahlar bu yazimizda sizlere konya tropikal kelebek bahcesi. Kanatlari mikroskobik pullarin kiremit dizilisi seklinde siralanmasi ile ortuludur.

Foursquare en iyi kullanici deneyimini yasatmak gorebileceginiz reklamlari kisisellestirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarinin sonuclarini olcebilmelerine yardimci olmak icin cerezler kullanmaktadir. Foursquare en iyi kullanici deneyimini yasatmak gorebileceginiz reklamlari kisisellestirmek ve reklam verenlerin reklam kampanyalarinin sonuclarini olcebilmelerine yardimci olmak icin cerezler kullanmaktadir. Alan olarak oldukca buyuk bir yerdir gez gez bitmiyor.

Selcuklu konyada botanik bahce. 3500 metrekarelik gezi alani ve toplam alan olarak tam 7600 metrekarelik dev bir kompleks. Konya tropikal kelebek bahcesi cok ama cok buyuk bir araziye kurulu.

Konya tropikal kelebek bahcesi selcuklu address konya tropikal kelebek. Konyada gezilecek yerler hakkinda bilgiler vermeye calisacagiz. Burada ise yine tropikal alanlardan getirilmis orkide cesitlerini ve iclerinde rengarenk papaganlarin da bulundugu birtakim tropikal kuslari gorebiliyorsunuz.

Konyada gezilecek yerlere dair butun bilgiler sadece bu kadar degil ilerde daha guzel mekanlarla yine burada sizlere bilgi verecegim. Konya tropikal kelebek bahcesi. Ulasima dair bilgileri de detayli olarak verdim.

Icerisinde envai cesit tropik bitki kucuk bir selale muze ve yuzlerce kelebegin yumurtasi bulunuyor.

Konya Tropikal Kelebek Bahcesi Nerede Giris Ucreti Ve Saatleri

Konya Tropikal Kelebek Bahcesi Guven Sozluk

Konya Tropikal Kelebek Bahcesi Nerede Nasil Gidilir Giris Ucreti

Ana Sayfa Konya Tropikal Kelebek Bahcesi

Kelebekler Vadisi Konya Mustafa Taskin Fotograf Ve Sunularim

Konya Gezi Rehberi Arpa Boyu Yol

Turkiye Nin Ilk Tropikal Kelebek Bahcesi Konya Da Raillife Dergisi