Sizin dediginiz gibi olsa bile cumleden karsilastirma degil bir tutma anlami cikar. Konya gezisi yapacaklara tavsiyelerim.

Konya Kina Gecesi Ve Bekarliga Veda Dugun Com

Konya mutlaka yapilmasi gereken 79 sey icin tripadvisor gezginlerinin 7854 yorumuna ve fotografina bak.


Konyada altyn bulunan yerler. Konya konya gezi rehberi konya gezilecek yerler konya mevlana konya merkez gezilecek yerler konya yemekleri ve konya mutfagi. Konyada gezilecek yerlerin sayisi fazla olsa da iyi bir planlama ile sehri uc gunde kesfedebilirsinizkonyaya geldiginizde gormeden donmemeniz gereken yerlerin basinda gonuller sultani mevlana celaleddin i ruminin turbesi ve muzesi geliyorher yil yerli yabanci binlerce turistin ziyaret ettigi mevlana turbesinin yani sira 1251. Benim konya otelleri konusunda sizlere onerecegim otel onerilerim bu kadar.

Konyanin karapinar ilcesinde bulunan akoren ve oymali koylerinin sinirlari icinde bulunan oymali yer alti sehirlerinin tarihi ms. Ancak burayi ziyaret ederken eger mevlana ile bir gonul baginiz yoksa muzeden cok fazla keyif alabileceginizi soylemek yanlis olur. Konyada neredeyse hic trafik olmuyor ve.

Konyada gezilecek yerler. Konya otelleri onerilerimi dikkate alarak ister butcenize gore isterseniz de otelin konumuna gore tercihinizi yapabilirsiniz. Sag.

Konyanin tam kalbinde bulunan. Bolgede gerceklesen baskinlardan korunmak isteyen halk kayalari oyarak bolgede 36 tane yer alti sehri insa etmis. Zaten merak etmeyin.

Aziziye camii turistler tarafindan surekli olarak ziyaret edilen konya gezilecek yerleriyle guzel bir yolculuga cikarir misafirlerini. . Konyada gezilecek yerler listemizin basinda mevlana celaleddin ruminin kabrinin de bulundugu turbe de ayni zamanda ortakucuk olcekte bir de muze var.

Orda bulunan antik olusumlarin daha onemlileri ulkenin farkli sehirlerinde mevcut. Efes antik kenti ve ayasofyadan sonra en cok turistin akin ettigi yer konyada bulunan mevlana muzesiimis. Ama japon parkindan baska bir sehirde gormedim.

Yuzyildan sonrasina kadar uzaniyor. Konya tarihi yerler arasinda bulunan tesis selcuklu ile osmanli devleti mimarisinin etkileriyle tasarlanmis cok ozel bir alani temsil eder. Konyalilar icin buyuk bir deger olan bu park toplamda 110 bin metrekarelik bir alan icerisinde tasarlanmistir.

Basliktaki gibi konyada gezilecek yerler acisindan yaklasirsak. Konyada bulunan mevlana turbesi aziziye camii meram baglari vesircali medrese ziyaret etmenizi onerdigimiz yerler arasindadir.

Atiker De Luxe Karatay Dugun Salonlari Konya

Mevlana Nin Huzur Dolu Sehri Konya Turizm Haberleri

Konya Da El Degmemis Guzellik Goksu Selalesi Nde Sonbahar

Konya Da 5 Bin Yillik Rum Koyu Sille

Gherdan Gold Hotel Konya Odamax

Konya Da Gezilecek Yerler Turizm Haberleri

Konya Parkmahal Konutlari Satis Ofisi Emlak Sayfasi