Pirlanta aski atasayda ucretsiz sigortali gonderim. 16ya kadar ayni gun kargo.

0 78 Karat Pirlantali Safir Kolye 3000536325 Zen Pirlanta

57 yuzeyden faset olusan ve alt kismi kulah seklinde sivri olan kesim en cok kullanilan turdur.


Atasay elmas kolye. 1600a kadar verilen siparisler ayni gun kargoda. Pirlanta kolye 8 ayar kirmizi altin ozel gunlerinizin vazgecilmez mucevherleri arasinda ve her zaman kullanilabilecek zengin mucevher koleksiyonunuzun icersinde olacaktir. Altin pirlanta ve elmaslar.

Elmas kolye 8 ayar kirmizi altin vintage ruhu sevenlere. Pirlanta 1919da marcel tolkowsky tarafindan yaratilan bir kesim turudur. Elmas ve pirlanta iki farkli tas degil dunyanin en degerli ve en sert madeni elmasin ingilizcede diamond farkli kesim turlerine verilen isimdir.

Zengin koleksiyon icerisinde modernize edilerek yeniden yorumlanan ve gecmisten gunumuze halen tercih edilen desenleri de gorebilirsiniz. Pirlanta tektas altin pirlanta kolye pirlanta kupe pirlanta yuzuk elmas inci gerdanlik set pirlanta bilezik pirlanta bileklik pirlanta kolye. 2500 tl uzeri alisverislerde alisverislerde pirlantali gumus love sahmeran zenden hediye.

14 gunde ucretsiz iade. Elmas ile inci ve yakut gibi ozel taslarin bulustugu kolye modelleri ise degerine deger katiyor. Elmas kolye ve gerdanlik modelleri sevgililer gunune ozel 50 indirim ve pesin fiyatina 8 taksit imkaniyla zen pirlantada.

Gecmisten bugune hatta gelecege yadigar birakilabilecek deger katan ve tarihi yansitan bir mucevher. Sigortali hizli ucretsiz kargo. Superbrand alan tek marka.

Elmas kolye 8 ayar altin gumus kirmizi altin gumus vintage ruhu sevenlere. Atasay elmas kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Gecmisten bugune hatta gelecege yadigar birakilabilecek deger katan ve tarihi yansitan bir mucevher.

Atasay elmas urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. En son modayi takip eden pirlantali ve elmas tasarimlariyla muhtesem armaganlara donusen gifty stilleri tamamlayacak naif ve zarif parcalariyla hem gunduz hem gece sikliginin en guzel.

Yakut Tasli Pirlanta Kolye Atasay Online Magaza Kolyeler Taki

Atasay Kadin Efektli Elmas Kolye 2238373 Glami Com Tr

Atasay Kadin Zumrut Tasli Elmas Kolye 2039476 Trendyol

Atasay Pirlanta Kolye Modelleri Fiyatlari Trendyol

Incili Elmas Kolye Atasay

Atasay Kadin Renkli Tasli Pirlanta Kolye

Sari Beyaz Altin Kolye Kolye Atasay Altin N11n00449