Gecmisten bugune hatta gelecege yadigar birakilabilecek deger katan ve tarihi yansitan bir mucevher. 2425 zumrut tasli yuzuk.

Atasay Zumrut Tasli Pirlantali Hayat Agaci Kolye Fiyati

Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor.


Atasay zumrut kolye fiyatlary. Zumrut tasli elmas kolye 8 ayar kirmizi altin vintage ruhu sevenlere. Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Cesitli figurlerle zenginlestirilen spor ve minimal modeller gunluk kiyafetlerin tamamlayicisi olarak rahatlikla kullanilabilir.

Atasay elmas kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Bu kategoride tum renkli kolye modellerini en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. 2410 efektli elmas kolye.

Altinbasin ozel koleksiyonlarindan biri olan pirlanta yakut kolye modelleri ask ve tutkuyu en dogal ve saf haliyle yansitiyor. Altinbas sik kadinlarin zumrut ve pirlantanin olaganustu guzelligi ile dinamizm kazanmasini sagliyor. Atasay renkli tasli kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

Feminen bir durusa sahip olan kadinlar yakutun kirmizi rengiyle kendilerini en iyi sekilde ifade edebilir. Uretici bir pirlanta markasi olan lova pirlanta 8 14 ve 18 ayar olmak uzere farkli altin ayarlarinda pirlanta kolye uretimi yapabilmektedir. Lova pirlanta renkli kolye modellerinde zumrut yakut ve safir gibi farkli renkli taslar kuallanilmstir.

Pirlanta baget tasli elmas kolye. Atasay altin kolye cesitleri markanin farkli koleksiyonlari icin yarattigi konseptlerle paralel olarak farkli ozelliklerle kullanicilara sunulur. Mucevherde oncu marka altinbas her sezon rahatlikla kullanilabilecek pirlanta ve zumrut kolye modelleri ile farkli zevk ve begenilere sahip olan kadinlara hitap ediyor.

2425 efektli elmas yuzuk. Atasay elmas urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Atasay altin kolye tasarim kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

0 78 Karat Pirlantali Safir Kolye 3000536325 Zen Pirlanta

Atasay Kadin Zumrut Tasli Elmas Kolye 2039476 Trendyol

Atasay Ay Figurlu Renkli Tasli Kolye Fiyati Taksit Secenekleri

Bilezikhane Bileklik Fiyatlari Bu Mudur

Atasay Zumrut Tasli 22 Ayar Altin Kolye Fiyati Taksit Secenekleri

Altin Ve Pirlanta Kolye Modelleri Fiyatlari Indirim Firsati

Zumrut Tasli Elmas Kolye Atasay