Ucan balonlu kiz 14 ayar altin kolye. Ustelik tum koleksiyonlarimizda oldugu gibi altin zincir modelleri iceren bu ozel koleksiyonda da sizi genis bir model secenegi yelpazesi karsiliyor.

Erkek Kalin Siki Baglanti Sari Altin Dolgulu Bitirmek Miami Kuba

Farkli taki ve aksesuarlarla uyum saglayip klasik ve spor giyimle de kombinlenebilen zincir kolyeler kadinlarin goz alici sikligini artiriyor.


Erkek altin zincir kolye fiyatlari. Altin pirlanta elmas ve saat urunler de guvenle alisveris yapabileceginiz sektorun markalasan adresi engin kuyumculukaltin erkek kolye zincir modelleri ve fiyatlari. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Tassiz 14 ayar iki renkli altin kupe.

Altin kolye fiyatlari ise sececeginiz urunun tasarim ozelliklerine gore degiskenlik gosterebiliyor. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Siparisiniz ucretsiz ve sigortali teslimat ile kapinizda.

Sitemizdeki altin kolye modelleri genelde fotograflarinda gordugunuz altin zincirleriyle beraber gonderilmekte olup. Bu kategoriler zincirini degistirmek isteyen musterilerimiz icin farkli altin zincir cesitlerini bulabilecekleri sayfalari icermektedir. Top altinli puskullu 22 ayar zincir.

Favori 14 ayar damla tugrali altin kolye. 925 ayar gumus 50cm 1020 gr 80 mikron doc erkek zincir kolye 40. Versage orgulu tassiz altin taki seti.

Tasli 14 ayar beyaz altin kupe. 10192 tl 4077 tl. Sitemizin islemesini saglamak icin teknik cerezler kullanilmaktadir.

Cerezler hakkinda detayli bilgi almak icin cerez aydinlatma metnini incelemenizi rica ederiz. Erkek kolye modelleri. Modern dunyada bakimli ve sik gorunmek bir gereklilik haline donusmus durumda oldugu icin goz alici bir goruntuye sahip olan altin kolyeler erkeklerin en fazla ragbet ettigi aksesuarlar arasinda yer aliyor.

En guzel erkek aksesuar modelleri uygun fiyatlarla guvenilir alisverisin adresi altinbasta. Favori 14 ayar rose altin sahmeran bileklik. Angemiel men ucak gumus renk zincirli metal kolye 60.

Erkek altin kolye dis gorunusune ozen gosteren erkekler tarafindan tercih ediliyor. Altin zincir kolye stil sahibi kadinlarin favori aksesuari olan ve tek bir tasarimla pek cok farkli kombin yapabileceginiz altin zincirler myra goldda. 34084 tl 20450 tl.

Telkari 14 ayar damla tugra altin kolye.

Zincirli Kiz Ve Erkek Cocuk Icin Altin Bileklik Kunye Modeli

Altin Zincir Sac Orgusu Sembolgold

Satin Al 48 Cm Collier Steampunk Altin Zincir Kadin Erkek Zincir

Altin Erkek Zinciri Altin Sepeti

Tassiz 14 Ayar Altin Zincir Cocuk Kunyesi Bilezikci Bebek

Altin Erkek Bilekligi Satis

Dusuk Fiyat 2018 Paslanmaz Celik Kolye Ve Kolye Altin Erkek Taki