Onlari temizlemek bana cok zor geliyordu. Kararan gumus kolye nasil beyazlatilir.

Indirim Stargems Tm Dogal Ust Kalite Mavi Yangin Labrador Ve

Gumusun isiltisi ve sadeligi hosunuza gidiyor ama kararmasi da kabusunuz oluyorsa gumus kolye nasil parlatilir ogrenmenizin zamani gelmis demektir.


Gumus kolye nasil beyazlatilir. Ter toprak toz kir ve cesitli kimyasallara maruz kalarak matlasmaya ve kararmaya baslar. Gibi sorulara yardimci olacak gumus parlatma yontemlerini ele alacagiz. Gumus bir kolyem var sevgilimin aldigi hic cikarmiyorum.

Merhaba arkadaslar sorum baslikta da yeterince acik zaten. Gumus takilar kukurt nedeniyle kararmaya baslar. Peki kararan imitasyon pirlanta altin ve gumus taki nasil.

Ama evime hediye olarak getirilen iki uc parca gumus esyam var. Gumus kolye aluminyum bir tabak ya da parlak yuzeyi disari bakacak sekilde aluminyum kaplanmis bir tabak icine konulur. Aksesuarinizi bu karisimin icinde en az yarim saat bekletin.

Haberler gumus kolye nasil parlatilir. Gumus parlaticisi aldim icime sinmeye sinmeye ama hem dogru duzgun parlatmadi ovalaya ovalaya kollarim. Kolye zinciri nasil beyazlatilir.

Kararan kolye zinciri nasil parlatilir. Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim. Gumuslerimiz uzun sureli kullanimlardan sonra.

Fakat dis macunu gumusun cizilmesine neden olabilir. Kimyasal kullanmadan gumus nasil parlatilir. Bir kac tane kolye zincirim var fakat hepsinin isiltisi gitmis hatta kararmis bile.

Sirkeli suyun icine 2 yemek kasigi kabartma tozu ekledikten sonra gumus kolye yuzuk vb. Prensip olarak degerli maden kullanmaya karsi olan biriyim. Yeni almis gibi olmasi icin ve pariltisini geri kazanmak icin neler yapabilirim.

Bundan haric dis macunu ve yumusak dis fircasi ile cok nazik bir bicimde fircalama da gumuslerin parlamasina yardim etmektedir. Gumus yuzuk nasil parlatilir gumus kolye nasil parlatilir gumus tespih nasil parlatilirgumus takilar nasil parlatilir. Yavas yavas kararicak gibi gozukuyor.

Cunku sandiginizdan cok daha kolay yontemlerle gumuslerinizi ilk gunku isiltisina ulastirabilirsiniz. Gunluk yasamda siklikla kullandigimiz taki ve aksesuarlar bir sure sonra deforme olup kararmaya baslamaktadir. Nasil beyazlatabilirim bir yolu var mi.

Gumus nasil temizlenir gumus nasil yikanir gumus nasil parlatilir gumus nasil saklanir gumusdeki lekelerden kurtulmak iyi korunmus ve bakimi yapilmis gumuslerin parlakligi ve guzelligi tartisilmazdir. Gumusleri parlatmak icin en iyi cozum profesyonel gumus bakim solusyonlari kullanmaktir.

Gumus Nasil Parlatilir

Gumus Parlatmanin Puf Noktalari

Dugum Olan Kolyeler Nasil Acilir Video

Kararan Gumus Nasil Parlatilir Evdeki Malzemelerle 7 Pratik Cozum

Kararmis Altin Ve Gumus Nasil Parlatilir

Gumus Kolye Nasil Temizlenir

Gumus Uzmani Mehmet Dikenel Uzmantv