Isim veya harf yazilan 925 ayar kolye zincir dahildir. Altin sepeti urunleri kredi karti taksit banka havalesi ya da kapida odeme imkani ile satistadir.

4 Isimli Gumus Kolye Bu Mudur

43625 tl 34900 tl 20.


Icine resim konulan kalpli kolye. Ucretsiz kargo ve 14 gun ucretsiz iade degisim firsatini kacirma. Kapakli resim konulan gumus kolye seyma 60 cm zincir. Hosgeldin ziyaretci giris yapin ya da kayit olun.

Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. 925 ayar gumus icine resim konulan kalp kolyeler 28x30 mm olculerinde ve takribi 115 gr agirliginda 925 ayar kalp model icine resim konulabilen ve istenirse uzerine pantograf ile bas harfler 2 3 harf yada 16 harfi gecmeyen 2 isim yada 2 satir kisa mesaj yazilan kolye. Forentina kapakli beyaz bayan kalpli kolye yilbasi hediyesi ps0359.

Gumus icine resim konulan yuvarlak kapakli kolye cap 22 mm. Gecmiste genellikle acilip kapanan ve icine resim konulan kalpli kolyeler trend iken. Sitemizdeki altin kolye fiyatlari altinin gunluk kuruna gore guncellenmektedir.

Ucretsiz ayni gun kargo. Kalpli melekli incili kar taneli ve dilediginiz her model kolye en uygun fiyat avantaji ile sitemizden satin alinabilir. Gumus icine fotograf konulan kalem desenli oval kolye idealhediye.

4400 tl 16 indirim. Resimli kolye modelleri resimli kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Bayanlarin en begendigi kolye modelleri kalpli kolyelerdir.

Her yil degisen moda ile birlikte kalp kolye cesitlerinde de farkli detaylar karsimiza cikiyor. 925 gumus icine fotograf konulan kapakli acilir kalp kolye idealhediye. 925 ayar gumus icine foto konulan kalp kolyeler kisiye ozel hediye dunyasina hosgeldiniz.

Isimli kapakli kalpli gumus kolye en uygun fiyatlarla guvenle kapinizda. Kalpli gumus kolye kalpli gumus kolye fiyatlari kalpli gumus kolye modelleri isimlik gumus kolye isimlik gumus kolye fiyatlari gumus isimlik kolye modelleri icine resim koyulabilen kalpli kolye icine resim koyulabilen kalpli kolye en uygun fiyata burada. Kalpli gumus kolye kalpli gumus kolye fiyatlari kalpli gumus kolye modelleri isimlik gumus kolye isimlik gumus kolye fiyatlari gumus isimlik kolye modelleri icine 4 resim koyulan kalpli kolye icine 4 resim koyulan kalpli kolye en uygun fiyata burada.

Ss celik kolye ve bileklikler 38 altin ve nikel kaplama kolyeler 16 foto baskili kolyeler 20 asker kunyeleri 16. Gumus zincir ve kadife kutuda gonderilir.

Altin Islemeli Fotograflik Kolye Altin Sepeti

Patili Kalpli Cerceve Kolye Petbutik35

Sevgiliye Hediye Aksesuar Ve Taki Ne Hediye Alinir

925 Ayar Gumus Icine Foto Konulan Duz Model Kalp Kolye

Icine Sac Konulan Kolye Fiyatlari Cimri Com

Buyuk Boy Altin Kalp Madalyon Kolye Kly2581 Myra Gold

2