Favori 14 ayar damla tugrali altin kolye. Ucan balonlu kiz 14 ayar altin kolye.

Altin Rengi Snake Kolye Celik Erkek Kolye Zincir Ince Model

Tasli 14 ayar beyaz altin kupe.


Ince altin zincir kolye fiyatlari. Favori 14 ayar rose altin sahmeran bileklik. Altin kolye fiyatlari ise sececeginiz urunun tasarim ozelliklerine gore degiskenlik gosterebiliyor. Altin zincir bayan modelleri tek renkli cesitlerden ya da araya baska renkte sikistirilarak uretilebiliyor.

Top altinli puskullu 22 ayar zincir. Altin kolyeler icin neredeyse sonsuz sayida modelle karsilasabilirsiniz. Telkari 14 ayar damla tugra altin kolye.

Ozellikle altin bir kolye sade bir elbiseyi cok sik basit bir kombini ozenilmis bir giyim tarzi gibi gosterir. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Altin eski donemlerden beri insanlarin bilhassa da kadinlarin tercih ettigi ve severek kullandigi bir aksesuardir.

Versage orgulu tassiz altin taki seti. Altin zincir bayan kolye modeller ise. Beyaz altin kolye modellerini gunluk kullanim icin kiyafetlerinizle daha kolay eslestirebilirsiniz.

Farkli taki ve aksesuarlarla uyum saglayip klasik ve spor giyimle de kombinlenebilen zincir kolyeler kadinlarin goz alici sikligini artiriyor. Gerek gunluk yasamda gerekse de ozel bir is toplantisinda kadinlarin sikliginin on plana cikmasini saglayan modellerdir. Ottoman altin rengi kubik erkek kolye zincir ince zarif model.

Ucretsiz ayni gun kargo hemen al. Tassiz 14 ayar iki renkli altin kupe. Gosterisli bir stil elde etmek isteyen kadinlarin en ozel tercihleri arasinda bulunan altin zincir kolye modelleri ile sizler de sikliginiza farkli bir boyut kazandirabilirsiniz.

Ustelik tum koleksiyonlarimizda oldugu gibi altin zincir modelleri iceren bu ozel koleksiyonda da sizi genis bir model secenegi yelpazesi karsiliyor. Klasik gorunumden hoslaniyorsaniz sari ve kirmizi renkli altin zincir kolye modellerini tercih edebilirsiniz. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor.

Ince zincir modelleri ince zincir ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. 12000 tl 58 indirim. Sik bakimli ve goz alici bir durus sergileyebilmenizi saglayacak olan altin zincir kolyeler sizleri altinbasta bekliyor.

Stil sahibi kadinlarin favori aksesuari olan ve tek bir tasarimla pek cok farkli kombin yapabileceginiz altin zincirler myra goldda.

Goz Kamastiran Altin Zincir Kolye Modelleri Indirimli Fiyatlarla

12 Adet 50 Cm Menwomen Kizlar Icin Altin Kolye Zincir Dolgulu

22 Ayar Altin Zincir Modelleri Ve Fiyatlari Pirnus Diamond

Altin Zincir Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Gelin Pirlanta

14 Ayar Altin Hayalet Zincirli 8 00 Mm Inci Kolye Pjp19888

Goz Kamastiran Altin Zincir Kolye Modelleri Indirimli Fiyatlarla

14 Ayar Sari Altin Ince Zincirli Sira Nazar Boncuklu Goz Kolye