Kolye uzerindeki tek altin bolum ceyrek altin olup kolye ipi uzerindeki sari kisimlar aksesuardir. Ayrica dogal taslardan tasarlanan ve ozel tasarim olan kolye modelleri de diger kolye fiyatlari ile kiyaslandiginda daha esnek bir fiyat araligindadir.

Renkli Baykus Eskitme Metal Deri Ipli Kolye

Kolye yapiminda kullanilan materyale gore sekillenmektedir.


Ipli kolye modelleri. Ayni gun kargolanma imkanina sahip ceyrek altinli kolye dilerseniz son. Ipli altin kolye modelleri en uygun fiyatlari altin takilar kategorisinde. Gumus bir kolye ipli bir kolyeden daha yuksek fiyatli olabilmektedir.

Erkek ipli kolye modelleri erkek ipli kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda49 yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Ay yildiz ipli kolye urunleri kaliteli ve kullanisli yapilariyla karsinizda. Yeni sezon ceyrek altinli ipli tasli altin kolye modelleri.

Isimli kolye modelleri arasinda altin gumus ve deri tasarimlar one cikiyor. Ask baglilik ve sadakati taclandirmanin en kolay ve kiymetli yolu size bir tik kadar yakin. Trendyol taki ve mucevher kategorisinde satisa sunulan kolye modelleri icinde her zevke hitap eden secenekler yer aliyor.

Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. Erkek ipli kolye gittigidiyorda. Ipli tasma chocker seffaf sade tasli alien saturn unicorn panda ve daha yuzlerce kolye modeli en uygun fiyatlar ile carpe de.

Erk665 ks siyah metal siyah deri ipli kolye 990 tl 1990 tl erk660 ks turk bayrakli astronot siyah deri ipli kolye 990 tl 1490 tl erk664 ks metal siyah deri ipli kolye 990 tl 1990 tl erk490 eb kara kedi figurlu eskitme metal deri ipli kolye 990 tl 2990 tl erk667. Isim kolye secenekleri arasinda kisiye ozel hazirlanabilen alternatif modeller de bulunuyor. Incelemekte oldugunuz altin kolye uzerinde ceyrek altin yer almaktadir.

Isimli Altin Bileklik

Cigold Ipli Ceyrek Altin Bileklik Ipk7845123 583 38 Tl

Ip Bileklik Gumus Kolye Gumul Bileklik Gumus Alyans Gumus

Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Miamano Tasarimci Manevra

Orgu Ipli Resat Tugrali Altin Bileklik

Gokturkce Turk Yazili Deri Ipli Erkek Kolye Modelleri Yolla Gelsin

Boyuna Baglamali Ip Choker Kolyeler 10marifet Org