Yildiz firsatlar tum kampanyalar cadde satis yap magaza ac bize ulasin iade sureci siparislerim. Sokak modasina damga vuran choker kolyenin ipten ve boncuktan yapilmis modelleri vardir.

Boncuk Extremalgear Co

Iste size fikir verebilecek ve yapabileceginiz bir kolye modelimiz.


Kristal boncuktan kalpli kolye yapymy. Merhaba hanimlar sizlere bu seferde boncuktan uzun kolye yapimini gosterecegim umarim begenirsiniz ve isinize yarar. 3 lu mini el aleti seti. Kabul ediyorum kolyenin resimi guzel degil ama kolye cok guzel oldu.

Eger yaparsaniz ne kadar guzel durdugunu kendiniz gorebilirsiniz. Siradaki paylasimimiz taki tasarimcilari icin inci boncuktan abiye kolye modeli yapimi sadece inci boncuklarla yapilan kolye modeli cok guzel ve cok zarif olmus. Kolye videoda kristal boncuklarla yapiliyor devamani oku inci boncuktan abiye kolye modeli yapimi nisan 8 2019 yesim onsekiz 0.

6mm kristal boncuk 110 boncuk. Taki tasarimlari 478694 views. Harika bir bir tasarim bileklik oldugu icin sizlerin de begenecegizi dusundugum icin bunun yapimini sizlerle paylastim.

Boncuktan uzun kolye yapimi. Siyah orkide kristal tasli siyah kolye merhaba sevgili bayanlar. Ister tek parcasini yapip kolye ucu olarak isterseniz benim yaptigim gibi iki tane yapip birlestirerek icine cevsen koyabilirsiniz malzemeleri.

Tasarim harikasi kristal bileklik. Tasma kolye olarak da isimlendirilen choker kolye bircok kiyafetle uyum icinde kullanilabilir. Magaza petek boncuk tarafindan desteklenmektedir.

Kalp modeli cevsen. Tasarim cok sik ve cok havali. Kolay bir bileklik modeli olan kristal tasli kalpli olan bu model iki boy boncuktan yapiliyor.

Boncuk kolye modelleri boncuk kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Bir o kadar da pahali duran bu tasarima azicik bir butce ayirip sahip olabilirsiniz. Taki tasarimlari kolay bir sekilde igne ile nasil birlestirildigini gostermektedir.

Bu modeli ayak halhali veya kolye olarak da kullanabilirsiniz. Bu gonderimiz ile size gunduz ve gece sikliginiza siklik katacak spor veya abiye kiyafetlerinizle uyum icerisinde kullanabileceginiz farkli bir gorunum kazandiracak siyah orkide adli kolye ve bilezik tasarimimi tanitmak istiyorum. 1 adet sekman pensesi kivirma pensesi 85 cm uzunlugunda 1 adet kargaburnu 75 cm uzunlugunda 1 adet pense 75 cm uzunlugunda.

Altinbasta modern yorumlara sahip tasarimlariyla choker kolyeler bulunmaktadir. Kristal boncuklu kupe yapilisi duration.

Satilik Slayt Boncuk Fit Pandora Charm Bilezikler Icin Anne Mor

Vintage Kirmizi Dogal Tas Puskul Kadin Antik Altin Kristal Hollow

1 A Incercare Panosundaki Pin

Kristal Boncuklardan Kalp Ve Qulling Cicekli Kutu 10marifet Org

Indirim Moda Kadin El Yapimi Kristal Boncuk Yaprak Choker Kalite

Otantik 925 Gumus Ile Birlikte Katildi Gul Kalp Kristal Boncuk

Cevsen Kolye Yapimi Damla Model Diy Droplet Necklace