Tig oyasi modelleri yazma nasil yapilir. Renkli boncuklu yazma modelleri ile rengarenk yazma modelleri yapabilirsiniz.

Hycretyn Duthundurduklery Pdf Ucretsiz Indirin

Anlatimli tig oyasi ornekleri.


Nazar boncudu yazma ornekleri. Nazar boncuklu ornegi igne oyalari icerisinde kullanmak istiyorsaniz kullanacaginiz ipler sari mavi ve beyaz olacak nazar boncugunu olusturabilmemiz icin baska renkler kullanamayiz. Herkese iyi seyirler dilerim. Nazar oyasi bebek yuz ortusu duration.

Merhaba sizlere bu videomuzda tig isi nazar boncugunun nasil yapilacagini anlatacagiz. Tig oyasi nazar boncugu yapimi oya ve dantel dunyasi. Bugun ise sizlerden gelen isteklere gore igne oyasi nazar boncuk modeli yapilisi videolu olarak paylasiyoruz.

Ozellikle tig kullanilarak yapilmasi daha cazip ve kolay geldiginden dolayi yapmak isteyenler de daha fazladir. Modeli biraz farkli hale getirerek farkli ipler kullanabilirsiniz ama hicbiri nazar boncugu igne oyasi kadar hos durmayacaktir bize gore. Nazar boncugu havlu kenari modeli orta kisminda yazma kenarina isledigimiz halkalarin en kucugunun bir buyugu kullanilmis diger buyuk halkalar ise havlu kenarina isledigimiz en buyuk halkalarin bir kucugu olarak kullanilmis yapimi biraz ugrastirici gibi gozukse de o kadar zor degileger sizler nazar boncugu gibi gorunmesin derseniz.

Tig isi nazar boncugu nasil yapilir. Guncellenen orguislerim sitemizi takip etmeye devam edin. Nazar boncuklu igne oyasi yapimi ve modelleri igne oyasi kategorisinde birbirinden guzel igne oyasi modelleri ve yapilislarini resimli ve videolu olarak sizlerle paylasmistik.

Tig oyasi cok farkli damla gorunumlu nazar boncugu oyasi nurgulun tig ve igne oyalari. Her sene bir yenisi gelen oya ornekleri boncuklu tig oyalari 2017 modelleri ile de bu yilin gozdesi olmustur. Sizlerde videoyu izleyerek kendinize guzel orgu nazar boncugu motifleri yapabilirsiniz.

682 En Iyi Amigurumi Ucretsiz Tarifler Goruntusu 2019 Amigurumi

Ycazetsyz Gunluk Gazete Taryh 29 Mart 2010 Pazartesi Yil 9 Sayi

Zaman 217 Egazete By Zamandk Issuu

Nazar Boncugu Ile Ilgili Sozler Ozlu Sozler Anlamli Ve Guzel

30 12 2018 Pazar By Osman Ergun Issuu

Quilling Nazar Boncugu Calismalari

Dergi5 By Istanbul Buyuksehir Belediyesi Issuu