Ust sol yaprak ust sag yaprak alt sol yaprak alt sag yaprakyazi yazilan tassiz kalp yapraklar astar gumusten lazer ile kesilip birlestirilerek 1sinif iscilik kalitesiyle uretilmistir. Isimli altin kolye modelleri hediye olarak da cok sik tercih edilen kolye cesitleri arasinda bulunuyor.

Kisiye Ozel Altin Kaplama Sonzuluk Cerceveli Isimli Gumus Kolye Ve

Kolye ozellikle de altin isimli kolye modelleri dogru bir bicimde kullandigi zaman her yastan insana asil bir hava verir.


Altyn kolye modelleri isimli. 925 ayar gumus 45cm gumus zincir dahildir lutfen yazilmasini istediginiz yazilari su sirayla yaziniz. 2020 yeni sezon 14 ayar altin kisiye ozel isimli plaka harfli resimli burclu hayvanli sekilli yuvarlak kolye modelleri ve fiyatlari hakkinda. Modasi hicbir zaman gecmeyen isimli altin kolye modelleri.

Tum diger altin takilar gibi isimli altin kolye cesitleri kullanan kisiler sikligi her an uzerlerinde tasimaktadir. 2020 yeni sezon 14 ayar altin kisiye ozel isimli plaka harfli resimli burclu hayvanli sekilli yuvarlak kolye modelleri ve fiyatlari hakkinda detayli bilgi ucuz ve uygun fiyat garantisi. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

Altin ve gumus kisiye ozel isimli kolye modelleri. Siradan bir kiyafetle kombinlense bile genel gorunumu yukari tasir. Turkiyenin her yerine 1 3 gun arasinda imal edip gonderdigimiz altin isim kolye modelleri ayni zamanda pesin fiyatina 4 taksit ile sahip olabilirsiniz.

Dogum gunu evlilik yil donumu sevgililer gunu gibi ozel gunlerde kisilerin sevdiklerine isimli altin kolye hediye etmeleri cok sik ve anlamli hediye alternatifleri arasinda yer aliyor. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda. Altin isimli kolye tasarimlari icerisinde birbirinden farkli modeller mevcuttur tek isim kolye iki isim kolye uc isim kolye dot isim kolye altin harf kolye plaka icerisinde isim yazilabilecek isim kolye modelleri sonsuzluk isim kolye gibi kisiye ozel olarak uretilen bir cok model ile size ozel hediye secenekleri sunuyoruz.

Dugun nisan dogum gunu sevgililer gunu yil donumu gibi ozel gunlerinizde iyi bir hediye secenegi olurken sikliginizi tamamlamak icin kullanabileceginiz etkileyici aksesuarlardir. En yeni ve gozde modelleri e ticaret sitemizde bulabilir ucretsiz tasima ve sigortadan faydalanabilirsiniz.

Altin Iki Isimli Tasli Zirkon Kar Tanesi Kolye Miloras

18 Ayar Altin Kaplama Gumus Carrie Model Isimli Kolye Isimlikolyem

Iki Isimli Kisiye Ozel Sira Tasli Gumus Kolye Indigo Taki

Goldstore 14 Ayar Altin Uc Isimli Kolye Iknp36468 Fiyati

Altin Isimli Kolye 0018665400004 Altinbas

Sonsuzluk Ve Nazar Boncuklu Isimli Kolye Modeli

Altin Isimli Kolye Kalbimin Gulu Modeli