This feature is not available right now. Ayyildiz kolye gumus takilar modelleri en uygun fiyatlari gumus takilar kategorisinde.

14 Ayar Altin Ay Yildiz Kolye Gp42808

2645 recordsa abone ol httpsgooglgd3uvz ahmet safak ayyildiz kolye official video bu sarkiyi asagidaki linklerden indirebilir ve dinleyebilirsini.


Beyaz altyn ayyyldyz kolye. Kalpli melekli incili kar taneli ve dilediginiz her model kolye en uygun fiyat avantaji ile sitemizden satin alinabilir. Ay yildiz kolye kullanilan madenin agirligi ve ayari sebebiyle fiyatlari bakimindan cesitlilik gosterir. Bir cok takida oldugu gibi kullanilan madenin gumus veya altin olmasi ayarlarinin 8 ayar ve 14 ayar altindan imal edilmesi altin kolye fiyatlari uzerinde etkili olur.

Bilge kagan kara fatih colak iste biz burdayiz soydan ayvaz turkcu trap mix duration. Bazi kolye modellerinden zincir kolye ucundan bagimsiz iken bazi modellerde ise zincirler kolye ucu ile birlesik sekilde tasarlanmistir. Ay yildiz altin kolyeler modelleri ay yildiz altin kolyeler ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda.

Ay yildiz altin kolyeler gittigidiyorda. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Urunun rengi sari altindan veya beyaz altindan olusabiliyor.

Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Aradiginiz en sik yuzuk alyans kolye kupe bileklik ve bilezik modelleri goz alici pirlanta ve altin takilar indirimli fiyatlarla altinbasta. Altin sepeti urunleri kredi karti taksit banka havalesi ya da kapida odeme imkani ile satistadir.

Uzun zincirler ile kombinlenen kolye uclari gogus hizanizda durarak modern bir gorunum kazandiriyor. Sitemizin islemesini saglamak icin teknik cerezler kullanilmaktadir. Please try again later.

Cerezler hakkinda detayli bilgi almak icin cerez aydinlatma metnini incelemenizi rica ederiz.

Basit Gumus Altin Cinko Alasim Kaplama Ay Yildiz Kolye Kolye Kadin

Ay Yildiz Altin 14 Ayar Kolye Kly1622 Myra Gold

Beyaz Tasli Ay Yildiz Sari Kolye

Altin Ay Yildiz Kolye 0014857800073 Altinbas

14 Ayar Altin Ay Yildiz Kolye Gelin Pirlanta

Altin Kolye 14 Ayar Ay Yildiz

925 Saf Gumus Kolye Beyaz Altin Beyaz Altin Ay Yildiz Yapay