Bir elmas diger bir elmasi kolaylikla cizebilmektedir. Uzun yillar icerisinde saf karbondan olusan cok degerli bir maden turudur.

Yakut Tasli Kolye Modelleri

Elmas kolye uygun fiyat ve sik modellerle guvenilir alisverisin adresi altinkaynakta.


Elmas kolye modelleri. Elmasi ancak yine bir elmas cizebilmektedir. Atasay elmas kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Sigortali hizli ucretsiz kargo.

Bu ozellikleriyle doganin adeta bir mucizesi olarak gorulen elmas duru guzelligiyle altin ve gumus mucevherlere ayricalik kazandirmaktadir. Sikliginizi tamamlayan elmas kolye modelleri law pirlanta da. Elmas kolye modelleri ozenle muhafaza altina alinmalidir.

2500 tl uzeri alisverislerde alisverislerde pirlantali gumus love sahmeran zenden hediye. Elmasin pirlanta haline getirilmesi sirasinda uygulanan kesim isleminde yine bir elmastan yararlanildigi unutulmamalidir. Dogadaki en sert materyallerden biri olan elmas guzelligi ve cizilmemesi ile ayricaliklar tasir.

Elmaslar ayni zamanda sik gece davetlerinde goz kamastirici gorunmeniz icin de kurtarici bir aksesuar olacaktir. Elmas kolye modelleri dugunde ya da nisan gibi ozel torenlerde gelinlere de takilan degerli bir mucevherdir. Elmas kolye ve gerdanlik modelleri sevgililer gunune ozel 50 indirim ve pesin fiyatina 8 taksit imkaniyla zen pirlantada.

Dunya uzerindeki en sert ve en isiltili tas olusu onu essiz kilan bir ozelliktir. Cikarilmasi ve islemesi zor bir maden oldugu icin maddi anlamdaki degeri de buyuktur. Boynu acikta birakan gelinlik modeli varsa zarif bir elmas kolye boynu daha da guzellestirmektedir.

Ustelik ozel tasarimli elmas kolye modellerimizi 24 ay garantili olarak sitemizden satin alabilirsiniz. Ucretsiz ve sigortali teslimat ile kapinizda. Zengin koleksiyon icerisinde modernize edilerek yeniden yorumlanan ve gecmisten gunumuze halen tercih edilen desenleri de gorebilirsiniz.

Elmas kolyeler farkli elmas takilarla ayni yerde koruma altina alinmamalidir. Elmas ile inci ve yakut gibi ozel taslarin bulustugu kolye modelleri ise degerine deger katiyor. Atasay elmas urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin.

Elmas Modeli Cicek Altin Kolye Altin Sepeti

Sik Elmas Kolye Modelleri Ile Elmasin Zarafetini Sikliginiza

Larissa Pirlanta Tektas Yuzuk Bestas Yuzuk Kolye Kupe

Elmas Kolye P397893 Altinbas

Pirlantali Kelebek Kolye Blue Diamond

Sik Elmas Kolye Modelleri Ile Elmasin Zarafetini Sikliginiza

Elmas Kolye P572122 Altinbas