Ozel gunler icin hediye olarak tercih edebileceginiz kolyeler uzun yillar boyunca unutulmayacak anlar yasayabilmenize yardimci olacak. Erkek kolyelerinde en sik rastlanan figurler arasinda melek kanadi ay yildiz yildiz silah ok ve bicak yer aliyor.

Altin Kral Erkek Bileklik 14 Ayar Modelleri Ve Fiyatlari

Kendiniz icin tercih edebileceginiz altin kolye modellerini ayni zamanda sevdiklerinize ozel bir hediye olarak da sunabilirsiniz.


Erkekler icin altyn kolye. Ucuz kolye arayanlar sagligi tehdit eden celik kolyelere yonelirler. En sik erkek kolye zincir kunyeler icin tiklayin. Erkek kolye tasarimlarinda da bu onemini koruyan gumus tasarimcilar tarafindan oldukca sik tercih ediliyor.

Erkek kolye zincir kunye modelleri yuzlerce secenek ve indirimli fiyat avantajiyla gittigidiyorda sizleri bekliyor. Erkekler icin en populer taki modellerine daha yakindan baktiginda indirimli kolye fiyatlari ile pek cok sik tasarimin yer aldigini gorebilirsin. Celikten uretilen kolyeler ciltte tahrise neden olabilmektedir.

Erkek kolye cesitlerinde kullanilan malzemelerin basinda celik gumus ve deri geliyor. Ozel tasarim erkek kolye modelleri tyran kuskusuz adindan en cok kendine has tasarimlariyla soz ettiriyor. Gecmisten gunumuze gelen en eski geleneklerden biri olan posta karti.

Buna gore bohem bir tarzin varsa renkli taslarla bezeli kolye modellerinin senin icin en ideal secenekler olacaklarina emin olabilirsin. Erkekler kolye seciminde genellikle altin yerine gumus kolye modellerine yonelirler. Ozlemlerin sevgilerin ve iyi dileklerin en guzel bir sekilde iletilmesini saglar.

Erkek kolye modelleri erkek kolye ozellikleri ve markalari en uygun fiyatlari ile gittigidiyorda. Erkekler icin tasarlanmis kolye modellerinde modern ve sik tasarimlar goze carpiyor. Yilbasi bayram dogum gunu evlilik yil donumu dogum gibi ozel gunler icin kullanilan tebrik kartlarinin pek cok cesidi bulunur.

Ozel gunlerinizi daha da ozel hale getirebileceginiz altin kolyeler arasindan sevdiklerinizi mutlu hissettirebilecek kolye modelini sizler de kolaylikla secebilirsiniz. Sevgililer gunu babalar gunu evlilik yildonumu ve daha pek cok farkli ozel gun icin tercih edebileceginiz altin kolye modelleri ile hayatinizda kisinin sizin icin ne kadar degerli. 925 ayar gumusten uretilen erkek kolye modelleri farkli tasarimlarla her gecen gun yenilenmektedir.

Celik erkek kolye.

Trendsmax Erkek Kolye Kadin Erkekler Icin Figaro Altin Dolgulu

Marka Punk Altin Yilan Zinciri Kolye Taki Toptan Altin Zincir

Ince Figaro Bilezik Sari Altin Dolu Bayan Erkek Bileklik Zincir 9

Altin Erkek Bileklik 0018998000003 Altinbas

Altin Rengi Burma Halat Celik Erkek Kolye Zincir Ince Model

Erkek El Bombasi Gold Celik Kolye 44646 Karpefingo Com

Erkek Kilicli Altin Kolye Tyran Design