2011 yilinda sultanahmet istanbul lokasyonunda basladigimiz kuyum urunleri imalatina ayni adreste devam etmekteyiz. Websitemiz uzerinden musterilerimize imalathanemizde urettigimiz tum urunlerimizi toptan fiyatina perakende satis yapmaktayiz.

Gumus Kolye Bayan Isimli Fiyatlari

Video telif haklari.


Gumuth kolye isimli fiyatlary. Beyaz zirkon taslarla suslenmistir ve 925 ayar gumustur kolye ucu 34 x 14 cm ve ortalama 45 gr agirligindadir. Gumus isimli kolye modelleri gumus otuzdort. Tektasli sonsuzluk gumus kolye.

22 ayar altin bilezik 22 ayar bilezik altin bilezik bilezik modellerini en uygun fiyatlarla internetin altinsarrafindan guvenle hemen alin. Oldukca sik duran boncuk kolye modellerimizden bir tanesi. Nakis iplikleriyle yapilan uclu sac orgusu dekoratif kristal ve metal boncuklarla suslenerek olusturulan sik bir kolye.

Videolari indirerek kendi sayfanizda paylasmak yasaktir. En yeni altin kunye bileklikler en uygun fiyatlarla. Sile silver supplies high quality thousands of different design wholesale sterling silver jewelleries with the best prices for more than 40 years.

Sana hand stitch 2744841 views. Altin fiyatlari bugun ne kadar. Yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin.

Ribbon leaf amazing hand embroidery work with comb crafts flower all over design duration.

Gumus Isimli Kolye Modelleri Ve Fiyatlari Gumus Pazarim

Dzg Silver Bes Isimli Kolye Nazarli Kisiye Ozel Isimlik Fiyati

Isimli Sonsuzluk Ve Kalpli Gumus Kolye

Sonsuzluk Iki Isimli Gumus Kolye En Uygun Fiyatlarla Turkiye Nin

Kolye Isimli Fiyatlari Cimri Com

Isiltili Isimli Gunes Plaka Gumus Kolye Mia Vento

Dzg Silver Isimli Sonsuzluk Kolyesi Isimli Kolye Gumus Kolye Fiyati