Zerafetin ve sikligin simgeleri arasinda yer alan inci isiltili altin ve inci kolye forumu alarak sikliginiza siklik katmaya geliyor. Sitemizde arayip bulamadiginiz altin kolye modelleri icin de bizi aramaktan cekinmeyiniz.

Altin Inci Kolye Kly1069 Myra Gold

Inci kolyeler uygun fiyat ve odeme avantajlari ile siparis verilebilir.


Inci altin kolye. Cogu standart inci kolye ucu genellikle 7 75 milimetre arasindadir. Altin incili kolyeler zincirleri ile beraber boyunlari susleyecek en asil hediyelerden. Incinin kisiye kattigi degeri bilmeyen yoktur ve zarafetin en iyi halini arayanlar takilarinda inci detaylarina onem verirler.

Kolye modelleri altin kolye pirlanta kolye isim kolye elmas kolye altin gerdanlik masallah kolye inci kolye. Goldstoreun titiz uretim ve tasarim yaklasimi ile gelistirilen inci kolye modelleri guvenilir bir platformda ve kolaylikla musterilere ulastiriliyor. Sikliginiza renk katmaya hazir misiniz.

Inci akuamarin ve pembe kuvars 14 ayar beyaz altin kolye 40 cm gumus rolo zincir 1164 tl. Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor. Inci ve lab safir 18 ayar rose altin kolye 40 cm beyaz altin rolo zincir 2658 tl.

Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Incili altin kolye modelleri yeni sezonun en begenilen takilarindan biri olup sitemizden sizlere sunulmaktadir. Birbirinden ozgun tasarimlara sahip olan ve altinbasin yaratici tasarim dokunuslari ile hayata gecirilen altin inci kolyeler ile sizler de stilinizi konusturabilirsiniz.

Ote yandan iddiali bir inci kolye arayanlarin karsilasacagi inci caplari 10 14 milimetreyi bulabilmektedir. Cok uygun fiyatlarla istege ozel taki uretimi yapilabilmektedir. Cesit cesit inci modeller.

Altin kolye fiyatlari ise sececeginiz urunun tasarim ozelliklerine gore degiskenlik gosterebiliyor. Inci kolyelerin ebatlari da inci kolye seciminde dikkat edilmesi gereken bir diger nokta. Kendin tasarla alyis inci kolye.

Atasay altin kolye inci kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Sikligi ile one cikan inci kolye modelleri en iyi fiyat kolay iade degisim 5 yil garanti bedava kargo ile internetin altin kalpli mucevhercisi goldstoreda. Inci kolye modelleri ve fiyatlari icin altin sepeti dogru adres.

Kendin tasarla valda inci kolye.

14 Ayar Altin Inci Salkim Kolye Nusrettaki

Altin Kesesi Incili Altin Kolye Ucu

Inci Altin Kolye Kly0569 Myra Gold

Trend Zarif Incili Acik Mavi Nazar Boncuklu Altin Kolye Ase Diamond

14 Ayar Incili Altin Kolye Kocak

Inci Tasli Istiridye Kolye Modelleri

Satin Al Moda Triko Zinciri Moda Inci Elmas Kaplama Kc Altin Kolye