Sen ben ve askimiz kolye 659 tl 879 tl. Altin kolye modelleri arasinda bereketi simgeleyen nar baskili tasarimlar kalp kelebek figurlu ve minik taslarla bezeli modeller sade geometrilerde islenmis olan tasarimlar one cikiyor.

Deniz Yildizli Nazar Boncuklu Kalpli Tasli Altin Bileklik

Pesin fiyatina taksitucretsiz kargoguvenli alisverisiade ve degistirme garantisi turkiyenin online kuyumcusu bilezikci gold.


Kalpli altyn kolye modelleri. Altin kolyelerin tasli tassiz ve renkli modelleri de mevcut olup kisilerin zevkine gore alici bulmakta. Altin kalp halka kolye. En yeni 2019 ve 2020 model tugra kolyeler cok cazip odeme secenekleri sizlerle.

Modern cizgilerle donemin modasini yansitan kalpli kolye modelleri uygun fiyatlarla kuyumcu magazalarini gezmeden goldstoredan kolay ve guvenle alinmaktadir. Icice gecmis kalp kolye 607 tl 809 tl. Kalp altin kolye ler tasarlanirken farkli tas renkleri ile tasarimina ahenk katan ametist ruby kirmizi beyaz aqua marine firuze gibi bir cok enerji veren.

Osmanli tugrali 8 ayar 14 ayar ve 22 ayar modelleri fiyatlari sizlerle. Anasayfa kolye altin kolye kalpli altin kolye. Kalpli kolye modelleri en iyi fiyat kolay iade degisim 5 yil garanti bedava kargo ile internetin altin kalpli muchevhercisi goldstoreda.

Ayni anda cember altin kolye ile uzun kolyenizi bir arada takip takilara olan duskunlugunuzu ve ozel zevkinizi de gozler onune sermeniz mumkundur. Altin kalpli fantazi kolye 1098 tl 1569 tl. Ozel hediye kutusunda gonderilen kalpli kolye modelleri beyaz altin kalp kolye sari altin kalp kolye olarak farkli altin rengi tercihleri ile satisa sunulmustur.

8 ayar tugrali kolye ucu osmanli tugrasi kolye 22 ayar daha onlarca tugrali kolye seti ve gelin ko tugrali kolye urunleri. Ozellikle gunluk hayatinizin vazgecilmez aksesuarlarindan biri olan altin kolyeler rahat kullanimlari ve her stile kolaylikla. Ucretsiz kargo sorunsuz iade ve sigortali gonderim ile istediginiz urun 1 3 gun icerisinde kapinizda.

Binden fazla altin kolye modeli ile yediden yetmise herkesin begenisine uygun kolyeleri sizler icin bir ar kalpli altin kolye modelleri kl04664 bir birinden farkli 10larca altin kolyeler burada urunlerimiz kuyumcular odasi denetiminden gecmektedir. Gumus dogada bulunan degerli taslardan biridir ve bircok alanda kullanilabilir ozellikle kalpli gumus kolye kupe bileklik yuzuk gibi kisisel aksesuar olarak kullanilmaktadirsanroza kuyumculuk bu alanda en moda ve surekli kendini yenileyen urun yelpazesiyle on plandadir butun urunlerinde oldugu gibi bayan gumus kolye modelleri en uygun.

Kalpli Altin Kolye

Hint Isi Kalp 22 Ayar Altin Kolye 26 Gr Bilezikci 22 Ayar

Onbir Kalpli Kalem Detayli Zarif Altin Kolye Kly2792 Myra Gold

Uc Kalpli Altin Kolye

Altin 14 Ayar Kalp Kolye Ucu Sn00667213 Gulaylar Com

14 Ayar Cift Sira Zincirli Kalp Detayli Mavi Boncuklu Altin Kolye

Kalpli Ve Tektasli Kucuk Fantazi Altin Kolye