Merhaba 10marifetin yetenekli elleri. Etamin kanavice gul nakis islemeli hazir kolye.

Rengarenk Kanavice Kolyeler 10marifet Org

Son zamanlarda cok guzel orneklerini siklikla gordugumuz bu islemeli kolyelerin nasil yapildigini merak edenler icin yol gosterici olmasini umdugumuz bir video cektik.


Kanavice islemeli kolye. Kolye olarak kullanmanin yaninda farkli alanlarda da kullanabilirsiniz. Oncelikle isledigimiz motifi yerlestirecegimiz cercevenin kenarlarindan 1er cm tasacak sekilde keselim. Kanavice islemeyi seviyorum ancak gozlerimi cok yordugu icin kucuk projelerle bu hevesimi gidermeye calisiyorum.

Biliyorsunuz kanavice takilar oldukca revacta yapimi da oldukca basit. Krose dikisler ipek kurdela nak. Cok guzel desenlerle cok sik kolyeler yapiyorsunuz.

Ben kolye yaparak ise basladim. Bizde sizleri isini biraz kolaylastirmak icin cok guzel kolye icin nakis ornekleri galerisi hazirladik. Etamin kolye bijuteri takilar modelleri en uygun fiyatlari bijuteri takilar kategorisinde.

Kanavice islemeli kolyelere siz de bayilmiyor musunuz. Kanavice islemeli etamin kolye nasil yapilir adim adim gorelim. Ikndesign 17 mart 2015.

This pin was discovered by sev. Zincir uzunlugu 60 cmdir. Son zamanlarda kanavice kolye modelleri brezilya nakisi kolye yapimi cok moda.

Oya ve dantelelisleridunyasioya sunayayseninoya hanim sandigimseyda en pratik ve kolay sekliyle kanavice islemeli kolye tarifielisine dair her sey. Sik tasarimlarla kolye cesitlerini hemen online satin alin. Diy christmas motorized blowing snow globe red truck falling snow dollar tree christmas decor duration.

Simple cheap and easy diys 149083 views. Kanavice islemeli etamin kolye modelleri son derece zarif ve guzel.

10marifet Kanavice Islemeli Kolye Nasil Yapilir Youtube

Kanavice Yazi Islemeli Kolye 10marifet Org

Kanavice Islemeli Kolye Modeli Ornegi Yeni Moda Yeni Modelleri

Etamin Kanavice Islemeli Kolye

Kanavice Cicek Islemeli Kolye

Kanavice Menekse Islemeli Kolye Once Kadin

2020 Etamin Kolye Bijuteri Kolye Modelleri Fiyatlari N11 Com