Adimlari takip ederek kendinize sik bir kolye yapabilirsiniz. Kristal boncuklu kolye yapimi bu kolye modeli digerleri gibi her ne kadar goze carpmasada ama inanin diger kolye modelleri gibi bu kolye modelide oldukca guzel duruyor.

Moda Gumus Mor Kristal Boncuklu Kolye Kadinlar Icin Nijeryali

Bir sene once cok severek yaptigim erguvan bilekligi kolyesini cok soranlar oldu mantiken yapilisi ayni ama.


Kristal boncuklu kolye modelleri. Kolay kristal boncuklu bileklik. Acikcasi benim elimden boyle guzel takilar yapmak gelmiyor ama. 11 0 kum boncugu 6 mm kristal boncuk 4 mm kristal boncuk naylon ip.

Ozel gunler de dugun nisan gibi davetler de abiye kiyafetlerinizin tamamlayicisi olabilecek cok sik ve zarif kolyeler bunlar. Hazir takilar yerine kendi takisini kendi yapmak isteyenler icin boncuk ve inciyle yapilan kolye modelleri ve boncuk isi kolye yapimini resimli tarif olarak yayinliyorum. Arkadaslar bu gun sizlerle degisik bir kolye yapimini paylasacagim bu calismayi once kendim yapayim daha sonra sizlerle paylasirim diye dusunuyordum ama.

Seveceginizi dusundugum bir model onemli. Boncuklu kolye modelleri yapilisi. Bu gonderimiz ile size gunduz ve gece sikliginiza siklik katacak spor veya abiye kiyafetlerinizle uyum icerisinde kullanabileceginiz farkli bir gorunum kazandiracak siyah orkide adli kolye ve bilezik tasarimimi tanitmak istiyorum.

Herkesin rahatlikla yapabilecegi kupe modellerinden bir tanesi yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin. 5 mm kristal boncuk 4 mm kristal. Sizde bilirsinizki her kolye gunluk olarak kullanilmiyor sadece ozel gunlerde kullaniliyor.

Papatya desenli kristal ve inci boncuklu bileklik yapimi merhaba sevgili taki severler. Siradan damla seklinde boncuklardan oldukca guzel bir tasarim. Boncuktan bileklik modeli ariyorsaniz modeli mutlaka degerlendirmenizi tavsiye ederim.

Siyah orkide kristal tasli siyah kolye merhaba sevgili bayanlar. Yapraklarin sayisinin cift olmasi gerekiyor yoksa klipsler ters oluyor bir sonraki videoda bu bilekligin kolyesini. Merhaba sevgili takipcilerim bu sefer sizlerle paylasacagim taki modeli kolay kristal boncuklu bileklik umarim begenirsiniz.

Erguvan kolye yapilisi necklace tutorial merhaba sevgili taki severler. Bir onceki videoda olan bilekligin kupeleri ister ikisini yapip takim halinde kullanin isterseniz tek yapip ayri ayrida kullanabilirsiniz. Hem yapilisi kolay hemde oldukca gosterisli bir bileklik modeli.

Ufak bir duzenleme yaparak cicege donusturuyor. Birazdan sizlere kristal boncuklu cicekli kolye malzeme listesini ve yapilis fotograflarini gosterecegiz. Cok hos ve estetik bir kristal ve.

Kristal Boncuklu Kolye Yapimi Taki Tasarimlari

Kristal Boncuk Kolye Yapimi Turkce Videosu

Sevginin Diyari Anlatimli Kristal Boncuklu Kolye Yapimi Boncuk

Sallantili Kristal Boncuklu Kolye 4 Renk 4 Adet 4156mp Imalat

Indirim Kalen Etnik Vintage Taki Paslanmaz Celik Gumus Boncuk

Elisi Elyapimi Hobi Takimlar Setler Kristal Boncuklu Kolye

Satin Al Yeni Basit Siyah Kristal Boncuk Kolye Kadinlar Icin Moda