Kum boncuk igne oyasi yapilisi aciklamali videolu igne oyasi boncuklu ornekleri 2019 cesitleri arayanlarin kesinlikle ama kesinlikle goz atmasini rica ettigim ve benim de ilk gordugum andan itibaren sizlere sunmak icin sabirsizlandig. Hayirli huzurlu gunleriniz olsun hanimlar rabbim her isinizi hayirli eylesin.

Hapishane Isi Igne Ve Tig Ile Kum Boncukdan Kordon Nasil Yapilir

Oya hanim 368479 views.


Kum boncuk tyd oya ornekleri. Oya ipi kum boncuk halka serum hortumu kesilebilir yazma yemeni oya tigi. Ceyizlik yazma modellerinin kenarina gunluk yazma modellerinin kenarina islenebilecek boncuklu oya modelleri hem sik hem de sade durmaktadir. Yazma kenari hem kivrilir hem oya devam ederek orulur.

Merhaba oya severler kolay kum boncuk oyasi yapilisi detayli olarak videodan izleyebilirsiniz. Onceden sizlerle paylastigim boncuk oyasi modellerine gore bu boncuk oyasi biraz daha agir duruyor. Ayrica bu oya modeli en yeni oya ornekleri arasinda da yer almaktadir.

1yazma kenari kivrilir uzerine oya orulerek devam edilebilir. Bu malzemeleri tedarik ederek bu ornegi basit sekilde yapabilirsiniz. Kum boncuk oyasi iki sirali cicekler modelinde 22 numara 050mm tig kullanilmis kum boncuk olarak inci kum boncuk kullanilmis daha parlak ve daha guzel gorunmesini istiyorsaniz sizlerde inci kum boncuk kullanabilirsiniz veya normal kum boncukta kullanabilirsiniz bu tamamen sizin tercihinize kalmis.

Cok hos boncuklu oya modelleri yapiliyor kum boncuklu oya modelleri icerisinde yer alacak kolay kum boncuk oya modeli yapimini sizlerle paylasiyorum eski modellere gore yapimi daha da kolay ve cok hos gorunen boncuk oyasi modeli olmus. Kum boncuk oyasi yapimi. Rengini kendinizin belirleyecegi oya ipligi tulbent renginde olacaktir tulbent sade renkte 22 numara oya mili oya icin kum boncugu.

Merhaba sevgili orgu sevenler bu yazimda sizlerle oldukca sik ve kullanisli olan kum boncuk oyasi yapimi paylasacagim. Kimimiz daha kolay. Kum boncuk oyasi malzemeleri.

Boncuk modelleri ariyorsaniz icerigimizde sizler icin hazirladigimiz en guzel ve yeni boncuklu oya modellerini goz atabilirsiniz. Boncuklu oya modelleri yazma kenarlarinda sikca tercih edilir. Orgu ornekleri 207783 views.

Umarim siz oya sevenler begenirsiniz ve isinize yarar. Sirali halkalar kum boncuklu oya modeli. Sade renkte yesil yazma ile sari renkte kum boncuk kullanilarak yapilan oyanin modeli hos hos duruyor.

Gene sade farkli renkte yazma ile yazmaya uygun bir kum boncugu kullanilarak yapildigindada oya guzel olacaktir. Kum boncuk oyasi yapimi. Cicek sirali oya yapimi duration.

427 kum boncuklu kalem oyasi yapilisi duration.

Untitled A Smek A Stanbul Ba Ya Kaÿehir Belediyesi

Igne Oyasi Panosundaki Pin

Tig Isi En Guzel Oya Ornekleri Kanalimizdaki Modellerden Youtube

Bugday Basagi Igne Oyasi Modeli Igne Oyasi Modelleri Youtube

Dergi6

Dergi3 By Istanbul Buyuksehir Belediyesi Issuu

Dergi6