Tugrali cerceve setler 8 14 ve 22 ayar uretilebilmektedir. Sultan tugralari resmi yazismalarda ve o sultanin yaptirdigi eserlerde kullanilmaktaydi.

Gumus Osmanli Tugra Kolye Altin Kapli Lale Motifli Kolye

Ana sayfa tukenen urunler tukenen kolyeler 14 ayar altin osmanli tugrasi islemeli pullu kolye tukenen urunler tukenen kolyeler 14 ayar altin osmanli tugrasi islemeli pullu kolye.


Osmanli tugrasi altin kolye. Yorumlara bakarak aldim tek dusunen bebim geralde altin gibi tsekkur. Osmanlida her padisahin kendisine ozel ayri bir tugrasi bulunmaktaydi. Kolye ucu ve zinciri ayri ayri satin alabilme imkani bulunuyor.

Osmanli tugrasi altin set fiyatlari ise icerisinde yer alan takilara ve altin ayarina gore degisiklik gostermektedir. 100 guvenli bir alisveris icin ve kaliteli bir isciligin yani sira 724 destek hattimiz ile siz degerli ziyaretcilerimiz icin onceligimiz her zaman sizin memnuniyetiniz gelmektedir. Osmanli tugrasi bulunan altin urunlerini dilerseniz tek tek veya set halinde satin alma sansini yakalayabilirsiniz.

Kl05756 14 ayar altin tugra kolye osmanli tugrali altin kolyeler tugra kolye modelleri ve fiyatlarialtin kolye 14 ayar altin tugra kolye osmanli tugrasi 8 ayar altin kolye kl05756. Renkli taslarla bezeli modeller cok daha kolay one cikarken sade figurler daha sakin ve kendine has bir tarz icin uygun hale geliyor. Osmanli tugrasi kolye modelleri ve en uygun fiyatlari ucretsiz kargoyla alisverise basla.

8 ayar tugrali kolye ucu osmanli tugrasi kolye 22 ayar daha onlarca tugrali kolye seti ve gelin ko tugrali kolye urunleri. Osmanli tugrasi kolye osmanli tugrasi kolyeler 925 ayar gumus osmanli tugrasi kolye osmanli tugrasi kolyes osmanli tugrasi kolyesi fiyat en uygun fiyatli takilar altin sepetinde. Kly1899 28 gram altin osmanli tugrasi kolye ucretsiz kargo ile myra goldda.

Osmanli tugrasi kolye modelleri ve en uygun fiyatlari ucretsiz kargoyla alisverise basla. 100 guvenli alisveris hemen tikla satin al. Osmanli tugrali 8 ayar 14 ayar ve 22 ayar modelleri fiyatlari sizlerle.

Osmanli tugrasi kolye fiyatlaritugrali kolye22 ayar tugra kolye fiyatlari kolye satin al. En yeni 2019 ve 2020 model tugra kolyeler cok cazip odeme secenekleri sizlerle. En yeni osmanli tugrasi kolye fiyatlari ve modellerine bir tik uzakliktasiniz.

Ancak altinbas tarafindan sizlere ozel olarak sunulan altin kolye modelleri arasinda her kisinin butcesine uyum saglayabilecek en ozel tasarimli altin kolye modelleri yer aliyor.

Bella Gloria Osmanli Tugrasi Altin Kolye Pp78331

Gumus Osmanli Tugrali Kolye 165 74 Tl 70 E Varan Indirimler

Tas Sarmali Osmanli Tugrasi Altin Sari Gumus Kolye Usado En Venta

Tugra Kolye Chain Osmanli Turkish Gold Coin Ceyrek 22 Ayar Altin

Osmanli Tugrali 14 Ayar Altin Kolye Bilezikci Tugrali Cerceve

14 Ayar Altin Osmanli Tugra Figurlu Madalyon Kolye Ucu Nusrettaki

Bilezikci Laleli Tugra Ceyrek Cerceveli Zincirli Altin Kolye Fiyati