Sile silver supplies high quality thousands of different design wholesale sterling silver jewelleries with the best prices for more than 40 years. Istanbul cemberlitas magazamizda musterilerimize gumus taki urunlerinin toptan satis hizmeti vermekteyiz.

925 Ayar Gumus 55 Cm 80 Mikron Kral Zinciri Kolye

Videolari indirerek kendi sayfanizda paylasmak yasaktir.


Gumuth kral kolye erkek fiyatlary. Kazaziye set icinde yer alan kolyenin yapim videosunu izlediginiz icin tesekkurler. Akgun silver 1994 yilindan itibaren mucevherat sektorunde tasarimi kaliteyle birlestiren ve uretim gucunu yatirimlariyla her gun artiran gumus mucevherat ureticisi ve toptancisidir. 2015 yilinin en yeni trend kolye modellerini sizlerin begenisine sunuyoruz.

Moda tasarymynyn vazgecilmez parcalary haline gelmith olan gumuth taky cethitleri kemer kolye idne bathlyk ve tylsym onemli bir yere sahiptir. Gumus dunyasi ailesi olarak sizlerin yogun ilgi ve talebinizden dolayi tesekkurle. Oldukca sik duran boncuk kolye modellerimizden bir tanesi.

Furkan kuyumculuk altin alim ve satimi yapan firma 03423236843 sehitkamilgaziantep furkan kuyumcu gram altin doviz urup altin kemer altin. Beyaz zirkon taslarla suslenmistir ve 925 ayar gumustur kolye ucu 34 x 14 cm ve ortalama 45 gr agirligindadir. Kolye yapilislari taki tasarimlari.

Video telif haklari. Boncuktan kolye kordonu yapimi kolye zinciri by taki tasarimlar. Yapmak isteyenlere simdiden kolay gelsin.

Tektasli sonsuzluk gumus kolye.

Aslan Kral Gumus Renk Erkek Kolye Ek369 Rfd Kivircik Com Tr

Erkek Gumus Kral Zincir Kolye Modelleri

Magumus Size En Seckin 925 Gumus Takilar Sunar

Gumus Erkek Yassi Kral Zincir

60 Cm Kral Zinciri Koseli Gumus Erkek Zincir N11 Com

Osmanli Gumus Gumus Erkek Kral Kolye Zincir Yassi Model 53gr Fiyati

Kare Model Kral Zincir Gumus Erkek Bileklik Stok Kodu 20132985