Kirmizi gelincikler mor menekseler. Harika bi yer burasi.

Bileklik Yapimi Bileklik Nasil Yapilir Ipten Bileklik Yapimi Youtube

Daha ince iscilik icin.


Guzel bileklik yapimi. Peyote ile ilgili videolu ders almak isteyenleri ise sirayla su videolarimiza davet ediyoruz. El yapimi bileklik icin bileklik yapma seti alabilir ve isi bir ust noktaya tasiyabilirsiniz. Siyahin asaleti beyazin sadeligi on planda.

O kadar guzeller ki. Boncuklardan bileklik degisik tasarimi ve spor gorunumu ile ozellikle yaz aylarinin vazgecilmez takilarindan olan boncuk bileklikler hem yapim asamasi olarak oldukca kolay hem de bilekte son derece narin ve sik bir gorunum. Makrome ip 1 adet klips 2 adet kapama klipsi 2 adet halka isterseniz herhangi bir sus ipin uzunlugunu.

Gemici dugumu bileklik yapimi diger bilekliklerden farkli olarak gorselligi biraz daha on planda olan bir bileklik cesittir. Her yerden iyilikguzellik vefapozitif egitim ve beyin yatirimi. Guzel ve kolay inci bir bilezik yapimi detayli olarak resimleyip sizlere yardimci olabilmek icin hazuilandi cok guzel bu bilezigi 6 mm 4 mm bikon ve 110 tohum boncuklariyla yaptim ve her zaman boncuk tel kullandim tutunma kivrilma ve 6 mm bikonlari taktim ve kivrimla ve diger ucumla bitirdim tokali toka o zaman kivrimin hemen altinda ates hattina baglandim.

Bu yazimizda yapimi kolay ve fazla malzeme gerektirmeyecek boncuktan taki yapimi icin baslangic sayabilecegimiz bir bileklik tarifi verelim. Yapimi sac orgusune gore biraz daha zor olsa da ortaya cikan bileklik daha sik durur. Ogretmenimize verilebilecek en guzel seyi buldum.

Bircok oya modeli ile suslenmis orgu bileklik yapimi. Videomu begenmeyi ve kanalima abone olmayi unutmayin lutfen malzemeler. Yesil ve turuncunun uyumu kirmizi ve siyahin guzelligi.

Bileklik yapimi ipten oldugunda nasil olur diye dusunmeyin cok guzel modelleri siz de gorecek ve onlardan yapmak isteyeceksiniz. Makrome bileklik yapimi cok keyifli surekli yapmak ister insan sanki. 2 gerekli malzemeler bocuktan taki yapimi icin renkli ipler cesitli boncuklar bileklik klipsleri yapistirici makas ve penseye ihtiyacimiz var.

Ince ip kullandiginizda daha zarif bilekliginiz olur. Kolay bileklik yapimi kolay bileklik tarifleri komik sozler tirnak susleme bileklik yapimi evde dekoratif urun yapim. Bu guzel bilekligin yapimi surada anlatiliyor.

Taki tasarimi cok sik kristal bileklik yapimi ogretici. Emekle ozenle hazirlanmis. Peyote 1 peyote 2 ve peyote 3.

Renklerin birbiri ile uyumu cok guzel olmus. Kristal ve kum boncuklardan guzel bir bileklik yapimi. Iple bileklik yapma resimli olarak aradiginizda bircok farkli ve guzel modelle karsilasabilirsiniz.

Guzel ve kolay alimli kristal bileklik.

Kumihimo Bileklik Yapimi Youtube

Kurdeleden Zincir Kolye Yapimi

Orgu Bileklik Yapimi Orgu Bileklik Modelleri Arkadaslik

Iki Igneli Kolay Ve Sik Bileklik Yapimi Ogretici Bileklik

Satis 925 Ayar Gumus Taki Dangle Tac Charms Fit Charm Boncuk

Tisortten Bileklik Yapimi Elisi Ornekleri

Papatya Inci Boncuklu Cicek Bileklik