En yeni ve gozde modelleri e ticaret sitemizde bulabilir ucretsiz tasima ve sigortadan faydalanabilirsiniz. Modasi hicbir zaman gecmeyen isimli altin kolye modelleri.

14 Ayar Altin Isimli Kolye Nazarli Sembolgold

Altin isimli kolye tasarimlari icerisinde birbirinden farkli modeller mevcuttur tek isim kolye iki isim kolye uc isim kolye dot isim kolye altin harf kolye plaka icerisinde isim yazilabilecek isim kolye modelleri sonsuzluk isim kolye gibi kisiye ozel olarak uretilen bir cok model ile size ozel hediye secenekleri sunuyoruz.


Altin kolye modelleri isimli. Altin ve gumus kisiye ozel isimli kolye modelleri. 925 ayar gumus 45cm gumus zincir dahildir lutfen yazilmasini istediginiz yazilari su sirayla yaziniz. Siradan bir kiyafetle kombinlense bile genel gorunumu yukari tasir.

Altin kolye modelleri uygun fiyatlar ve odeme secenekleriyle kocak ta. Dugun nisan dogum gunu sevgililer gunu yil donumu gibi ozel gunlerinizde iyi bir hediye secenegi olurken sikliginizi tamamlamak icin kullanabileceginiz etkileyici aksesuarlardir. Tum diger altin takilar gibi isimli altin kolye cesitleri kullanan kisiler sikligi her an uzerlerinde tasimaktadir.

Altin isimli kolye ile farkinizi ortaya koyun. Atasay altin kolye urunlerini en uygun fiyat avantajlari ile satin almak icin hemen tiklayin. Ozel mucevher kutulari icinde hediye paketi olarak gonderilir.

Altin kolye modelleri arasinda bereketi simgeleyen nar baskili tasarimlar kalp kelebek figurlu ve minik taslarla bezeli modeller sade geometrilerde islenmis olan tasarimlar one cikiyor. Kolye ozellikle de altin isimli kolye modelleri dogru bir bicimde kullandigi zaman her yastan insana asil bir hava verir. 14 gun kosulsuz iade ucretsiz sigortali kargo guvenli alisveris.

Sitemizde arayip bulamadiginiz altin kolye modelleri icin de bizi aramaktan cekinmeyiniz. Tum modellerimiz garantili ve orjinal ayar damgalidir. Ozellikle gunluk hayatinizin vazgecilmez aksesuarlarindan biri olan altin kolyeler rahat kullanimlari ve her stile kolaylikla.

Cok uygun fiyatlarla istege ozel taki uretimi yapilabilmektedir. Ust sol yaprak ust sag yaprak alt sol yaprak alt sag yaprakyazi yazilan tassiz kalp yapraklar astar gumusten lazer ile kesilip birlestirilerek 1sinif iscilik kalitesiyle uretilmistir. Turkiyenin her yerine 1 3 gun arasinda imal edip gonderdigimiz altin isim kolye modelleri ayni zamanda pesin fiyatina 4 taksit ile sahip olabilirsiniz.

14 Ayar Altin Beren Isimli Kolye 5 Harfli Gp41751

Kisiye Ozel Dort Isimli Altin Kaplama Gumus Kolye

3 Isimli Altin Kaplamali Gumus Kolye Erergumus Com

14 Ayar Altin Uc Isim Kolye Modeli

Trend Taki 4 Isimli Altin Kolye Fiyati Taksit Secenekleri

14 Ayar Altin Tek Isimli Kolye Elef Taki

4 Isimli Altin Kolye