Yeni nesil takmatik hizli kurulum tak cikar kelepce tekerlek kurtarma zincir palet karpatik. Turk tasarimi olup uluslar arasi patent sahibidir.

Oto Lastik Zinciri Kar Zinciri Fiyatlari N11 Com

Araclarin kaymasini onleyen bu zincirler bircok aracin kaza yapmasini.


Arac zinciri cesitleri. Yenilenmis mekanizma ve kullanim kolayligi ile gurur verici bir bulus. Eksantrik zinciri kam milinin ihtiyac duydugu gucu motordan almasini saglar. Zinciri tekerlegin etrafina kolay bir sekilde monte etmek icin tasarlanan takmatik zincir modelleri ile cok kisa surede zincir takma islemini tamamlayabilirsiniz.

Bu farkliliklarin olusmasinda arac sahiplerinin ihtiyaci rol oynuyor. Bunu yaparken de motor gucunun miller arasi dengeli ve es zamanli dagilimi ile hem motor hem de supaplarin korunmasini saglar. Sadece araclara ozel degil ayrica karli havalara ve yagmurlu havalara ozel de iki farkli kar zincir cesitleri de bulunmaktadir.

Soguk ve kar gibi hem surusu hem de surus konforunuzu olumsuz etkileyecek kosullarla basa cikmak icin hizli montaj olanagi sunan takmatik kar zinciri. Plastik kar zinciri demir kar zinciri serme mahmuzlu kar zinciri tekli kar zinciri seklinde cesitleri bulunmaktadir. Winter max araba arac oto pratik lastik celik buz kar zinciri patinaj paleti kelepcesi kolay takilan.

Patinaj zinciri halat ip yol tutus aparati palet model kolay tak cikar kar zinciri yol tutus sok tak aparati anti patinaj ve daha birbirinden kullanisli urunler sizlerin begenisine sunuluyor. Tak gitt kar paletleri turkiye geneli de satis noktalari icin iletisime geciniz 0216 379 50 26 0532 433 82 52 0506 378 76 62 lutfen tum turkiyede paylasalim httpswww. Ihtiyaclari belirleyen ise iklim arac turu ve yagis cesidi gibi faktorler olusturuyor.

Bu acidan eksantrik zinciri hem arac guvenligi hem de performansi acisindan buyuk onem tasir. Bununla birlikte araba lastik zinciri cesitleri kullanim alanlarina gore farklilik gosteriyor. Kar zinciri cesitleri aracinizin lastik buyuklugu ve cesidine uygun olarak farkli boyutlarda uretilmistir.

Kar zinciri patinaj zinciri araba zinciri kar zinciri fiyatlari takmatik yildizmatik x tipi serme otomobil arac jeep kamyon kamyonet zinciri celik halat inox paslanmaz yuksek mukavvemetli baglanti elemanlari ip halat otomatik emniyetli firdondulu gozlu kanca celik sapanlar omega duz mapa kilit galvaniz gerdirme klemens zincirler zincir baglama ekipmanlari paslanmaz liftin norsmen kilitler.

Arac Lastik Zincir Cesitleri Gittigidiyor

Oto Lastik Serme Zincir Fiyatlari Indirimli Bumudur Da 18 Sayfa

Karlastigi Mi Zincir Mi Kar Corabi Mi Paletmi Hyundai Forum

Asagidaki Aciklamayi Okuyun Lutfen Youtube

Sdl Koruyucu Zincir Kar Zinciri Cesitleri

Kar Zincirleri Gittigidiyor Da

Tak Gitt Pratik Arac Kurtarma Kar Paleti Takma Ve Sokme Islemi